whatsapp

Tespihçi Süleyman Uygun; Dert çekmeyin tespih çekin

SİVİL TOPLUM 02.07.2020 - 03:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tespihçi Süleyman Uygun; Dert çekmeyin tespih çekin

Seydişehirli tespihçi Süleyman Uygun, erkeklerin vazgeçilmez aksesuarlarından olan tespihleri korona günlerinde "Dert, çile çekmesinler, tespih çeksinler" diye gençlere çağrıda bulundu. 5 yıldır Atatürk caddesindeki iş yerinde satış yapan Mezatçı Süleyman Uygun“ Diğer işlerden çok farklı zevkli bir iş. Özellikle gençlerimiz tavsiyem korona günlerinde dert çekmesinler çile çekmesinler tespih çeksinler.  Tespih geçmişimizden gelen bir kültürdür. Osmanlıda ve ilk Müslümanlar da kullanmışlar. Tespihleri çektikçe insana sabır ve rahatlık veriyor. Ben iş yerimde en iyi ustaların tespihlerini bulunduruyorum. En iyi markalar ise ateş sıkma, damla, deve kemiği, kedigözüdür bunların 50 ile bin 500 lira arasında değişen fiyatları var. Tespihlerin yanı sıra yüzük her çeşit çocuk oyuncağı da satıyorum’’ diye konuştu. Mezatçı Süleyman Tel; 0 542 6847137 ,

Seydişehirli tespihçi Süleyman Uygun, erkeklerin vazgeçilmez aksesuarlarından olan tespihleri korona günlerinde "Dert, çile çekmesinler, tespih çeksinler" diye gençlere çağrıda bulundu.

5 yıldır Atatürk caddesindeki iş yerinde satış yapan Mezatçı Süleyman Uygun“ Diğer işlerden çok farklı zevkli bir iş. Özellikle gençlerimiz tavsiyem korona günlerinde dert çekmesinler çile çekmesinler tespih çeksinler.  Tespih geçmişimizden gelen bir kültürdür. Osmanlıda ve ilk Müslümanlar da kullanmışlar. Tespihleri çektikçe insana sabır ve rahatlık veriyor. Ben iş yerimde en iyi ustaların tespihlerini bulunduruyorum. En iyi markalar ise ateş sıkma, damla, deve kemiği, kedigözüdür bunların 50 ile bin 500 lira arasında değişen fiyatları var. Tespihlerin yanı sıra yüzük her çeşit çocuk oyuncağı da satıyorum’’ diye konuştu.

Mezatçı Süleyman Tel; 0 542 6847137

,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.