whatsapp

THK’dan öğrencilere model uçak kursu

SİVİL TOPLUM 21.11.2018 - 16:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

THK’dan öğrencilere model uçak kursu

Seydişehir Türk Hava Kurumu (THK) model uçak kursu açtı. Seyit Harun Orta Okulunda açılan kurslarda öğrenciler model uçak dersleri Seyyid Harun Orta Okulu öğretmenlerinden Beytullah Akçapa tarafından veriliyor. Amaçlarının gençlere havacılığı sevdirmek olduğunu belirten THK Başkanı Enes Acar,  “ THK Cumhuriyet ile yaşıt bir kurumdur. İlçemizde ilk defa yapılan yamaç paraşütünde ise uçuş için siz gençlere öncelik tanıyacağız. Amacımız sadece siz gençlerin Atatürk’ün yolunda yürümeleri ve uçmayı sevdirmektir.” dedi.

Seydişehir Türk Hava Kurumu (THK) model uçak kursu açtı.

Seyit Harun Orta Okulunda açılan kurslarda öğrenciler model uçak dersleri Seyyid Harun Orta Okulu öğretmenlerinden Beytullah Akçapa tarafından veriliyor.

Amaçlarının gençlere havacılığı sevdirmek olduğunu belirten THK Başkanı Enes Acar,  “ THK Cumhuriyet ile yaşıt bir kurumdur. İlçemizde ilk defa yapılan yamaç paraşütünde ise uçuş için siz gençlere öncelik tanıyacağız. Amacımız sadece siz gençlerin Atatürk’ün yolunda yürümeleri ve uçmayı sevdirmektir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.