whatsapp

THK gençlere maske dağıttı

SİVİL TOPLUM 16.05.2020 - 05:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

THK gençlere maske dağıttı

Seydişehir Türk Hava Kurumu şubesi tarafından temin edilen maskeler her yaştan vatandaşa ulaştırılmaya devam ediyor. Korona virüse karşı savaşını sürdüren THK Seydişehir şubesi, 15-20 yaş arasındaki gençlere 3000 adet maske dağıttı. THK faaliyetlerini tanıttı. Korona virüs tehlikesine karşı dikkat çekmek ve genç nesli korumak için hükümet meydanında maske dağıtım faaliyetlerinde bulunduklarını ifade eden Şube başkanı Enes Acar, gençlere havacılık faaliyetlerinde bulunmalarını teşvik ettiklerini söyledi. Türk Hava Kurumu'nu herkese tanıtmak istediklerini kaydeden başkan Acar,’’ Özellikle korona virüs tedbirleri kapsamında herkesin üzerine düşen görevleri yapmalarını istiyoruz. Burada özellikle genç kesime maskenin önemini anlatarak THK Kurumu çalışmaları ve Üniversiteleri hakkında da bilgiler aktarıyoruz. Bu maskelerin dağıtımında bize yardımcı olan tekstil firması Beybo Aş’ ye ve büyük bir dayanışma gösteren ilçe halkımıza THK yönetim kurulu adına gönülden teşekkür ediyoruz.’’

Seydişehir Türk Hava Kurumu şubesi tarafından temin edilen maskeler her yaştan vatandaşa ulaştırılmaya devam ediyor.

Korona virüse karşı savaşını sürdüren THK Seydişehir şubesi, 15-20 yaş arasındaki gençlere 3000 adet maske dağıttı. THK faaliyetlerini tanıttı.

Korona virüs tehlikesine karşı dikkat çekmek ve genç nesli korumak için hükümet meydanında maske dağıtım faaliyetlerinde bulunduklarını ifade eden Şube başkanı Enes Acar, gençlere havacılık faaliyetlerinde bulunmalarını teşvik ettiklerini söyledi.

Türk Hava Kurumu'nu herkese tanıtmak istediklerini kaydeden başkan Acar,’’ Özellikle korona virüs tedbirleri kapsamında herkesin üzerine düşen görevleri yapmalarını istiyoruz. Burada özellikle genç kesime maskenin önemini anlatarak THK Kurumu çalışmaları ve Üniversiteleri hakkında da bilgiler aktarıyoruz. Bu maskelerin dağıtımında bize yardımcı olan tekstil firması Beybo Aş’ ye ve büyük bir dayanışma gösteren ilçe halkımıza THK yönetim kurulu adına gönülden teşekkür ediyoruz.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.