whatsapp

THK, mahalle muhtarlarına 5 bin maske dağıttı

SİVİL TOPLUM 23.05.2020 - 00:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

THK, mahalle muhtarlarına 5 bin maske dağıttı

Görüntülü haber..
Seydişehir Türk Hava Kurumu, 16 merkez mahallelerde yapılan maske dağıtımlarının ardından 39 kırsal mahallenin muhtarına vatandaşlara dağıtılmak üzere 5 bin adet maskeleri teslim etti. Başkan Enes Acar yaptığı açıklamada şimdiye kadar toplam 11 bin 500 maske dağıttıklarını söyledi. Muhtarlar aracılığıyla vatandaşlara ulaştırılacağını ifade eden THK şube başkanı Enes Acar, “Korona virüs ülkemizde çıktığından bu yana kurum olarak halkımıza destek olmaya çalışıyoruz. Beybo A.Ş yetkilileri sağ olsun kurumumuza bağışladıkları maskeleri köylerdeki vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz.  İnşallah el birliği ile bu günleri atlatacağız. Ben buradan vatandaşlarımıza da zorunlu olmadıkça evde kalmaları konusunda bir kez daha uyarıda bulunmak istiyorum. Tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum. ” diye konuştu.
Görüntülü haber..

Seydişehir Türk Hava Kurumu, 16 merkez mahallelerde yapılan maske dağıtımlarının ardından 39 kırsal mahallenin muhtarına vatandaşlara dağıtılmak üzere 5 bin adet maskeleri teslim etti.

Başkan Enes Acar yaptığı açıklamada şimdiye kadar toplam 11 bin 500 maske dağıttıklarını söyledi.

Muhtarlar aracılığıyla vatandaşlara ulaştırılacağını ifade eden THK şube başkanı Enes Acar, “Korona virüs ülkemizde çıktığından bu yana kurum olarak halkımıza destek olmaya çalışıyoruz. Beybo A.Ş yetkilileri sağ olsun kurumumuza bağışladıkları maskeleri köylerdeki vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz.  İnşallah el birliği ile bu günleri atlatacağız. Ben buradan vatandaşlarımıza da zorunlu olmadıkça evde kalmaları konusunda bir kez daha uyarıda bulunmak istiyorum.

Tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum. ” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.