whatsapp

Ticaret odası finansman protokolü imzaladı

SİVİL TOPLUM 18.12.2020 - 18:33, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ticaret odası finansman protokolü imzaladı

Seydişehir ticaret ve sanayi odası ile ziraat bankası arasında Bank kart başak tedarik zinciri finansmanı protokolü imzalandı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Ziraat Bankası işbirliği ile ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânı sağlamak, büyük bir tedarik zinciri kurmak amacıyla Güvenli Ticaret Sistemi Bank kart Başak Tedarik Zinciri Finansman Ürünü projesi hayata geçirilmiştir. Proje ile Ziraat Bankası’nın üye işyeri ve kurumsal kart alt yapısı üzerinden özel fiyatlama ve vade avantajı sunulacak, böylece alıcı ve satıcılar kendi nakit akışlarına uygun ödeme takvimi oluşturabileceklerdir.  Ayrıca sisteme katılan alıcı ve satıcılar kendi aralarındaki ticareti kartlı ödeme sistemi üzerinden güvenli bir şekilde yapabileceklerdir. Böylece alıcı ve satıcı arasındaki tahsilat riski ortadan kalkacak ve iş süreçlerinde sadeleşme ve maliyet avantajı sağlanacaktır. Bu kapsamda Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Cemal Küçük, Genel Sekreter Sayın İbrahim Erkek, Ziraat Bankası Seydişehir Şubesi Müdürü Sayın Sezayi Soran ve Portföy Yetkilisi Sayın Gürol Karadağ’ın katılımları ile bank kart başak tedarik zinciri finansmanı protokolü imzalanmıştır. Projenin tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Seydişehir ticaret ve sanayi odası ile ziraat bankası arasında

Bank kart başak tedarik zinciri finansmanı protokolü imzalandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Ziraat Bankası işbirliği ile ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânı sağlamak, büyük bir tedarik zinciri kurmak amacıyla Güvenli Ticaret Sistemi Bank kart Başak Tedarik Zinciri Finansman Ürünü projesi hayata geçirilmiştir.

Proje ile Ziraat Bankası’nın üye işyeri ve kurumsal kart alt yapısı üzerinden özel fiyatlama ve vade avantajı sunulacak, böylece alıcı ve satıcılar kendi nakit akışlarına uygun ödeme takvimi oluşturabileceklerdir.

 Ayrıca sisteme katılan alıcı ve satıcılar kendi aralarındaki ticareti kartlı ödeme sistemi üzerinden güvenli bir şekilde yapabileceklerdir. Böylece alıcı ve satıcı arasındaki tahsilat riski ortadan kalkacak ve iş süreçlerinde sadeleşme ve maliyet avantajı sağlanacaktır.

Bu kapsamda Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Cemal Küçük, Genel Sekreter Sayın İbrahim Erkek, Ziraat Bankası Seydişehir Şubesi Müdürü Sayın Sezayi Soran ve Portföy Yetkilisi Sayın Gürol Karadağ’ın katılımları ile bank kart başak tedarik zinciri finansmanı protokolü imzalanmıştır. Projenin tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.