whatsapp

Ticaret ve sanayi odasından küçük işletmelere kredi

SİVİL TOPLUM 06.05.2020 - 13:49, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ticaret ve sanayi odasından küçük işletmelere kredi

Seydişehir Ticaret Ve Sanayi Odası küçük işletmelere can suyu kredisi verecek. Oda Başkanı Cemal Küçük, Küresel ölçekte yaşanan ve ülkeyi de etkileyen COVID-19 salgınının ekonomik hayata, üretim ve istihdama ilişkin olası hasarlarını en aza indirmeyi hedeflediklerini söyledi. Küçük, “Ekonomik İstikrar Kalkanı tedbirleri doğrultusunda, KOBİ’lerimiz olmak üzere kurumsal ve ticari ölçekteki firmaların işletme sermayesi ihtiyaçları için “İşe Devam Kredi Desteği” hayata geçirilmiştir.  Söz konusu destek için herhangi bir sektör ayrımı gözetilmeksizin yıllık cirosu 3 milyon TL yi aşmayan salgından ekonomik olarak olumsuz etkilenen şahıs işletmeleri başvuruda bulunabilecektir. Teminat eksiği bulunan firmaların, krediye erişimi için Hazine Destekli KGF Kefaleti  de sağlanabilecektir. Kredi desteği; 6 ay anapara ve faiz ödemesiz, toplam 36 ay vadeli. Başvuru Yapmak isteyen üyelerimiz aşağıdaki linki kullanarak başvurularını yapabilirler.’’dedi. https://www.halkbankkobi.com.tr/IseDevamDestegiE28093KucukIsletmeCanSuyuKredisi.aspx  

Seydişehir Ticaret Ve Sanayi Odası küçük işletmelere can suyu kredisi verecek.

Oda Başkanı Cemal Küçük, Küresel ölçekte yaşanan ve ülkeyi de etkileyen COVID-19 salgınının ekonomik hayata, üretim ve istihdama ilişkin olası hasarlarını en aza indirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Küçük, “Ekonomik İstikrar Kalkanı tedbirleri doğrultusunda, KOBİ’lerimiz olmak üzere kurumsal ve ticari ölçekteki firmaların işletme sermayesi ihtiyaçları için “İşe Devam Kredi Desteği” hayata geçirilmiştir.  Söz konusu destek için herhangi bir sektör ayrımı gözetilmeksizin yıllık cirosu 3 milyon TL yi aşmayan salgından ekonomik olarak olumsuz etkilenen şahıs işletmeleri başvuruda bulunabilecektir. Teminat eksiği bulunan firmaların, krediye erişimi için Hazine Destekli KGF Kefaleti  de sağlanabilecektir. Kredi desteği; 6 ay anapara ve faiz ödemesiz, toplam 36 ay vadeli. Başvuru Yapmak isteyen üyelerimiz aşağıdaki linki kullanarak başvurularını yapabilirler.’’dedi.

https://www.halkbankkobi.com.tr/IseDevamDestegiE28093KucukIsletmeCanSuyuKredisi.aspx
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.