whatsapp

Trafik değerlendirme toplantısı yapıldı

ASAYİŞ 19.07.2019 - 00:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Trafik değerlendirme toplantısı yapıldı

Seydişehir kaymakamı Aydın Erdoğan başkanlığında trafik değerlendirme toplantısı yapıldı. Kaymakamlık makamında gerçekleşen toplantıda, ilçe emniyet müdürlüğü ve ilçe jandarma komutanlığı trafik timleri tarafından trafik güvenliği uygulama politika belgesi doğrultusunda Seydişehir’deki trafik güvenliğinin sağlanmasına dönük yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Kaymakam Erdoğan, ‘’Özellikle yayaya öncelik verilmesi, yaya geçitlerinin çizilmesi, emniyet kemeri kullanılması, seyir halinde cep telefonu kullanımı, trafik cezaları, kurumlar arası koordinasyon konusunda çalışmaları yürütmekteyiz. İlçemiz genelinde daha güvenli bir trafik uygulamasını hep birlikte sağlayıp, trafik kazalarını en aza indirgemek için çaba sarf edeceğiz” dedi. Toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir Jan. Komutanı üst teğmen Yahya Koca ve diğer yöneticiler katıldı.

Seydişehir kaymakamı Aydın Erdoğan başkanlığında trafik değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen toplantıda, ilçe emniyet müdürlüğü ve ilçe jandarma komutanlığı trafik timleri tarafından trafik güvenliği uygulama politika belgesi doğrultusunda Seydişehir’deki trafik güvenliğinin sağlanmasına dönük yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Kaymakam Erdoğan, ‘’Özellikle yayaya öncelik verilmesi, yaya geçitlerinin çizilmesi, emniyet kemeri kullanılması, seyir halinde cep telefonu kullanımı, trafik cezaları, kurumlar arası koordinasyon konusunda çalışmaları yürütmekteyiz. İlçemiz genelinde daha güvenli bir trafik uygulamasını hep birlikte sağlayıp, trafik kazalarını en aza indirgemek için çaba sarf edeceğiz” dedi.

Toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir Jan. Komutanı üst teğmen Yahya Koca ve diğer yöneticiler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.