whatsapp

Trafik Kazası 3 Ölü, 2 yaralı

ASAYİŞ 27.10.2018 - 00:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Trafik Kazası 3 Ölü, 2 yaralı

Seydişehir’de Meydana gelen Trafik kazasında aynı aileden 3 kişi öldü 2 kişi yaralandı Seydişehir Konya 1 km sinde meydana  gelen kazada Niyazi Başar  idaresindeki 26 NF 629 plakalı otomobil Seydişehir  girişinde  yolda park  halinde  duran   48FS818 plakalı çekiciye   arkadan  çarpması  sonucu  meydana   geldi. Kazada araç içerisinde sürücü Niyazi Başar, kızları Gülşehir Başar ve Tuğba Başarın cansız bedenleri itfaiye  yardımı ile çıkarılırken  eşi Emine Başar ile kızı Ümmühan Başar  yaralı olarak çıkarıldı. Yarlılar  olay yerine   gelen   112 ambulansları i ile Seydişehir  devlet hastanesine  kaldırılırken, Kazada hayatını kaybeden baba  ve 2 kızı  otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet  hastanesi morguna kaldırıldı.

Seydişehir’de Meydana gelen Trafik kazasında aynı aileden 3 kişi öldü 2 kişi yaralandı

Seydişehir Konya 1 km sinde meydana  gelen kazada Niyazi Başar  idaresindeki 26 NF 629 plakalı otomobil Seydişehir  girişinde  yolda park  halinde  duran   48FS818 plakalı çekiciye   arkadan  çarpması  sonucu  meydana   geldi.

Kazada araç içerisinde sürücü Niyazi Başar, kızları Gülşehir Başar ve Tuğba Başarın cansız bedenleri itfaiye  yardımı ile çıkarılırken  eşi Emine Başar ile kızı Ümmühan Başar  yaralı olarak çıkarıldı. Yarlılar  olay yerine   gelen   112 ambulansları i ile Seydişehir  devlet hastanesine  kaldırılırken, Kazada hayatını kaybeden baba  ve 2 kızı  otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet  hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.