whatsapp

Trafik kazası; Biri ağır 2 kişi yaralandı

ASAYİŞ 23.01.2021 - 00:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Trafik kazası; Biri ağır 2 kişi yaralandı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri ağır iki kişi yaralandı. Kaza Seydişehir-Antalya yolu 6. Kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Orhan Güleç (56) İdaresindeki 42 ABR 235 plakalı tır Yusuf Çelik. idaresindeki 42 EB 939 plakalı otomobile arkadan çarparken, tır sürücünün direksin hâkimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerleri aşarak karşı şeride geçti. Kazada otomobil sürücüsü ile araçta bulunan Yusuf Erdal. yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans polis ve kaza kırım ekibi sevk edildi. Hurdaya dönen araçtan çıkarılan yaralılar ambulanslar ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralılardan durumu ağır olan sürücü Yusuf Erdal. ambulans ile Konya’ ya sevk edildi.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri ağır iki kişi yaralandı.

Kaza Seydişehir-Antalya yolu 6. Kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Orhan Güleç (56) İdaresindeki 42 ABR 235 plakalı tır Yusuf Çelik. idaresindeki 42 EB 939 plakalı otomobile arkadan çarparken, tır sürücünün direksin hâkimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerleri aşarak karşı şeride geçti.
Kazada otomobil sürücüsü ile araçta bulunan Yusuf Erdal. yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans polis ve kaza kırım ekibi sevk edildi. Hurdaya dönen araçtan çıkarılan yaralılar ambulanslar ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralılardan durumu ağır olan sürücü Yusuf Erdal. ambulans ile Konya’ ya sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.