whatsapp

Türk hava kurumu maske dağıtımını sürdürüyor

SİVİL TOPLUM 14.05.2020 - 00:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Türk hava kurumu maske dağıtımını sürdürüyor

Görüntülü haber..
Çin’in Vuhan kentinde başlayan ve tüm dünyaya yayılan korona virüs ile mücadelede önemli adımlar atan Seydişehir Türk Hava Kurumu her zaman olduğu gibi bu süreçte de halkın yanında olmaya devam ediyor. Geçen hafta başlattığı maske dağıtımına bu hafta da bin adet ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştirdi. Beybo tekstil firması kadınları tarafından üretilen maskeleri her yaştan vatandaşlara ulaştırmayı hedefleyen THK yönetim kurulu başkanı Enes Acar,  Ülkenin ve ilçenin içinde bulunduğu sıkıntılı günlerde korona ’ya karşı çaba sarf ettiklerini belirtti. Başkan Acar; ” Kendi imkanlarımız dahilinde aldığımız 3 bin adet steril maskeleri her bir vatandaşımıza ulaştırmaya başladık. Cuma günü de bin adet dağıtıp toplam 3 bin adet maske dağıtmış olacağız. Tamamen yerli ürtim olan ve standartlara uygun olan maskeler Akkanat holdinge bağılı Beybo AŞ de çalışan kadınlarımız tarafından imal edildi. Kurtuluş Savaşı’nda arka planda cephane hazırlayan kadınlarımız bugünlerde de kendilerine yakışanı yapmış ve virüs ile mücadelede bizlere yardımcı olmuşlardır. En kısa zamanda bu virüs belasından ülkemizin kurtulacağından ve ferah huzur dolu günlere erişeceğimizden hiç şüphemiz yoktur. Ülke olarak sürece kurallara uyarsak ve işimiz olmadığı sürece evlerimizde kalırsak Ramazan Bayramı’nda inşallah sevdiklerimizle kavuşacağız. Maske dağıtımlarımız devam edecek. Tüm vatandaşlarımızı salgınla mücadelede önemli olan hijyen kurallarına dikkat etmeye davet ediyoruz.’’ Açıklamasında bulundu.
Görüntülü haber..

Çin’in Vuhan kentinde başlayan ve tüm dünyaya yayılan korona virüs ile mücadelede önemli adımlar atan Seydişehir Türk Hava Kurumu her zaman olduğu gibi bu süreçte de halkın yanında olmaya devam ediyor. Geçen hafta başlattığı maske dağıtımına bu hafta da bin adet ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştirdi.
Beybo tekstil firması kadınları tarafından üretilen maskeleri her yaştan vatandaşlara ulaştırmayı hedefleyen THK yönetim kurulu başkanı Enes Acar,  Ülkenin ve ilçenin içinde bulunduğu sıkıntılı günlerde korona ’ya karşı çaba sarf ettiklerini belirtti.

Başkan Acar; ” Kendi imkanlarımız dahilinde aldığımız 3 bin adet steril maskeleri her bir vatandaşımıza ulaştırmaya başladık. Cuma günü de bin adet dağıtıp toplam 3 bin adet maske dağıtmış olacağız. Tamamen yerli ürtim olan ve standartlara uygun olan maskeler Akkanat holdinge bağılı Beybo AŞ de çalışan kadınlarımız tarafından imal edildi. Kurtuluş Savaşı’nda arka planda cephane hazırlayan kadınlarımız bugünlerde de kendilerine yakışanı yapmış ve virüs ile mücadelede bizlere yardımcı olmuşlardır. En kısa zamanda bu virüs belasından ülkemizin kurtulacağından ve ferah huzur dolu günlere erişeceğimizden hiç şüphemiz yoktur. Ülke olarak sürece kurallara uyarsak ve işimiz olmadığı sürece evlerimizde kalırsak Ramazan Bayramı’nda inşallah sevdiklerimizle kavuşacağız. Maske dağıtımlarımız devam edecek. Tüm vatandaşlarımızı salgınla mücadelede önemli olan hijyen kurallarına dikkat etmeye davet ediyoruz.’’ Açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.