whatsapp

Türk Kızılay, kısıtlamada kuşlar ve sokak hayvanlarını unutmadı

SİVİL TOPLUM 01.03.2021 - 09:24, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Türk Kızılay, kısıtlamada kuşlar ve sokak hayvanlarını unutmadı

Görüntülü haber..
Türk Kızılay Seydişehir Şubesi gönüllü gençlik kolları kısıtlama günlerinde kuşlar ve sokak hayvanlarına yiyecek verdi. Yanlarına aldıkları kuşyemi ile kedi ve köpek mamalarıyla kenti dolaşan Kızılay gönüllüleri, besleme yaptı.  Gönüllü gençler, şehrin birçok noktasındaki kırsal alanlarda Pınarbaşı ve Kuğulu parktaki kuşlara yem verdi, ardından çevrede bulunan kedi ve köpeklere mama bıraktı. Genç gönüllüler başkanı İsmail Çayırcı, yaptığı açıklamada sokak hayvanlarını aç bırakmamak için Kızılay gençliği olarak seferber olduklarını söyledi. Her hafta düzenli çalışma yaptıklarını belirten Çayırcı, "Sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı ilk haftadan itibaren her hafta sonu düzenli olarak şehirdeki kuşları, kedi ve köpek dostlarımızı aç bırakmamak adına belirlediğimiz noktalara yem ve mama bırakıyoruz. Pandemi sürecinde sokak hayvanlarının yanında olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.
Görüntülü haber..

Türk Kızılay Seydişehir Şubesi gönüllü gençlik kolları kısıtlama günlerinde kuşlar ve sokak hayvanlarına yiyecek verdi.

Yanlarına aldıkları kuşyemi ile kedi ve köpek mamalarıyla kenti dolaşan Kızılay gönüllüleri, besleme yaptı. 

Gönüllü gençler, şehrin birçok noktasındaki kırsal alanlarda Pınarbaşı ve Kuğulu parktaki kuşlara yem verdi, ardından çevrede bulunan kedi ve köpeklere mama bıraktı.

Genç gönüllüler başkanı İsmail Çayırcı, yaptığı açıklamada sokak hayvanlarını aç bırakmamak için Kızılay gençliği olarak seferber olduklarını söyledi.

Her hafta düzenli çalışma yaptıklarını belirten Çayırcı, "Sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı ilk haftadan itibaren her hafta sonu düzenli olarak şehirdeki kuşları, kedi ve köpek dostlarımızı aç bırakmamak adına belirlediğimiz noktalara yem ve mama bırakıyoruz. Pandemi sürecinde sokak hayvanlarının yanında olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.