whatsapp

Türkav’a ziyaret

SİYASET 29.04.2019 - 21:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Türkav’a ziyaret

Seydişehir MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül ve İlçe Teşkilatı Türkiye Kamu Çalışanları Vakfına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.                                     Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Şube Başkanı Hasan Hüseyin Kılınçer, ziyaretlerinden dolayı İlçe teşkilatına teşekkür ederek “İlçemize yeni bir sivil toplum örgütü kazandırdığımız için mutluyuz. Vakfımız Türk milliyetçiliği ekseninde kültürel ve sosyal etkinlikler gerçekleştirerek Türk milletinin birlik ve beraberliğine katkıda bulunmayı hedeflemektedir. Genel merkezimizin ilkeleri doğrultusunda çalışmalarımızı devam ettireceğiz. 'Türk milletinin asil evlatları' olarak Türk-İslam Ülküsünden ve Türklük ruhundan ayrılmadan milletimize hizmet edeceğiz.” şeklinde vakfın amacı ve ilkelerini açıkladı.                           MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül “Güzide bir sivil toplum kuruluşu olan Türkav’ın şubesinin ilçemizde açılması bizi son derece mutlu etmiştir. Çalışmalarınızda başarılı olmanızı temenni ederiz.” diyerek Türkav’ın ilçemize yeni bir ses ve soluk getirerek Türk milliyetçilerini ve tüm kamu çalışanlarını birleştireceğine inancının tam olduğunu belirtti.

Seydişehir MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül ve İlçe Teşkilatı Türkiye Kamu Çalışanları Vakfına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.                                    

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Şube Başkanı Hasan Hüseyin Kılınçer, ziyaretlerinden dolayı İlçe teşkilatına teşekkür ederek “İlçemize yeni bir sivil toplum örgütü kazandırdığımız için mutluyuz. Vakfımız Türk milliyetçiliği ekseninde kültürel ve sosyal etkinlikler gerçekleştirerek Türk milletinin birlik ve beraberliğine katkıda bulunmayı hedeflemektedir. Genel merkezimizin ilkeleri doğrultusunda çalışmalarımızı devam ettireceğiz. 'Türk milletinin asil evlatları' olarak Türk-İslam Ülküsünden ve Türklük ruhundan ayrılmadan milletimize hizmet edeceğiz.” şeklinde vakfın amacı ve ilkelerini açıkladı.                          

MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül “Güzide bir sivil toplum kuruluşu olan Türkav’ın şubesinin ilçemizde açılması bizi son derece mutlu etmiştir. Çalışmalarınızda başarılı olmanızı temenni ederiz.” diyerek Türkav’ın ilçemize yeni bir ses ve soluk getirerek Türk milliyetçilerini ve tüm kamu çalışanlarını birleştireceğine inancının tam olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.