whatsapp

Tutal, kazanan Seydişehir oldu

BELEDİYE 01.04.2019 - 18:49, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tutal, kazanan Seydişehir oldu

2019 Yerel seçimlerde güven tazeleyen Cumhur ittifak belediye başkan adayı Mehmet Tutal, seçimlerin ardından bir değerlendirme yaptı. Tutal sözlerine, ‘’Seydişehir’de 41 lik bir kesimin desteğini aldık. Halkımızın göstermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederim. Halkımızın teveccühü ile yeniden gayret yolunda kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah. Allah’ın izniyle kardeşlerimizin duası ve desteği ile yeniden hizmet yoluna girmiş olduk. Bugün kazanan Seydişehir oldu, istikrar kazandı, bugün Seydişehir de kardeşlik kazandı. Seydişehir de işsiz gencimizin kalmaması konusunda ki çalışmalarımızı sonuna kadar sürdüreceğiz. Yaptığımız hizmetler yapacağımız hizmetlerin teminatıdır. Tevazu, samimiyet, hakkaniyet ve gayret ile çıktığımız bu yolda bizleri destekleyen ve desteklemeyen tüm hemşerilerime teşekkür eder sevgiyle, muhabbetle kucaklıyorum’’

2019 Yerel seçimlerde güven tazeleyen Cumhur ittifak belediye başkan adayı Mehmet Tutal, seçimlerin ardından bir değerlendirme yaptı.

Tutal sözlerine, ‘’Seydişehir’de 41 lik bir kesimin desteğini aldık. Halkımızın göstermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederim. Halkımızın teveccühü ile yeniden gayret yolunda kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah.

Allah’ın izniyle kardeşlerimizin duası ve desteği ile yeniden hizmet yoluna girmiş olduk. Bugün kazanan Seydişehir oldu, istikrar kazandı, bugün Seydişehir de kardeşlik kazandı. Seydişehir de işsiz gencimizin kalmaması konusunda ki çalışmalarımızı sonuna kadar sürdüreceğiz. Yaptığımız hizmetler yapacağımız hizmetlerin teminatıdır. Tevazu, samimiyet, hakkaniyet ve gayret ile çıktığımız bu yolda bizleri destekleyen ve desteklemeyen tüm hemşerilerime teşekkür eder sevgiyle, muhabbetle kucaklıyorum’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.