whatsapp

Tutal, kuğulu vadisi projesini tanıttı

BELEDİYE 20.06.2018 - 13:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tutal, kuğulu vadisi projesini tanıttı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Adayı Ahmet Sorgun ve beraberindeki ekibe Kuğulu Projesi hakkında bilgi aldı.
Başkan Tutal, Kuğulu vadisi projesinin ilçe ekonomisine katı sunarak turizmin gelişmesini sağlayacağını söyledi. Başkan Tutal: “Kuğulu vadisi projesinde Su sporlarının yapılacağı 600 bin metrekarelik bir gölet, bungalovlar, restoranlar ve eko pazarlar yer alıyor. At çiftliği gibi birçok sosyal aktiviteyi içinde barındıracak. Projemizde A sınıfı bir mesire alanında bulunabilecek her şey mevcut” şeklinde konuştu. İncelemeye, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve teşkilat mensupları katıldı.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Adayı Ahmet Sorgun ve beraberindeki ekibe Kuğulu Projesi hakkında bilgi aldı.

Başkan Tutal, Kuğulu vadisi projesinin ilçe ekonomisine katı sunarak turizmin gelişmesini sağlayacağını söyledi.

Başkan Tutal: “Kuğulu vadisi projesinde Su sporlarının yapılacağı 600 bin metrekarelik bir gölet, bungalovlar, restoranlar ve eko pazarlar yer alıyor. At çiftliği gibi birçok sosyal aktiviteyi içinde barındıracak. Projemizde A sınıfı bir mesire alanında bulunabilecek her şey mevcut” şeklinde konuştu.

İncelemeye, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve teşkilat mensupları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.