whatsapp

Ülkü Ocakları Mehmetçikler İçin Kur'an Okuttu

SİVİL TOPLUM 22.01.2018 - 23:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ülkü Ocakları Mehmetçikler İçin Kur'an Okuttu

Ülkü Ocakları Seydişehir İlçe Başkanlığı tarafından Afrin’de kahramanca mücadele eden Mehmetçik için Kur'an-ı Kerim tilaveti okunup, dua edildi.
Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Özyüksel, Türk Ordusunun muzaffer olması için Kur'an-ı Kerim tilaveti okuyup Mehmetçikler dua ettiklerini ifade etti. Özyüksel, “Ülkücüler olarak Mehmetçiğe olan desteğimiz her zaman sürecektir. Hainler şunu iyi bilmelidir ki, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kast eden her kim olursa olsun kahraman Türk Ordusu’nu her zaman karşılarında bulacaktır. Dualarımız Mehmetçiğimiz içindir. Cenab-ı Allah kahraman askerimizi korusun.” dedi. Program sonrasında gül suyu ve çikolata ikram edildi.
Ülkü Ocakları Seydişehir İlçe Başkanlığı tarafından Afrin’de kahramanca mücadele eden Mehmetçik için Kur'an-ı Kerim tilaveti okunup, dua edildi.

Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Özyüksel, Türk Ordusunun muzaffer olması için Kur'an-ı Kerim tilaveti okuyup Mehmetçikler dua ettiklerini ifade etti.

Özyüksel, “Ülkücüler olarak Mehmetçiğe olan desteğimiz her zaman sürecektir. Hainler şunu iyi bilmelidir ki, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kast eden her kim olursa olsun kahraman Türk Ordusu’nu her zaman karşılarında bulacaktır. Dualarımız Mehmetçiğimiz içindir. Cenab-ı Allah kahraman askerimizi korusun.” dedi.
Program sonrasında gül suyu ve çikolata ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.