whatsapp

Ulusal egemenlik bayramını kutluyoruz

GÜNDEM 23.04.2019 - 01:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ulusal egemenlik bayramını kutluyoruz

Ulusal bayramlar, milletlerin varlığının, gücünün ve kimliğinin göstergeleridir. 23 Nisan da egemenliğin millete ait olduğu ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulduğu gündür. 23 Nisan, liderlik dehasıyla herkesi kendine hayran bırakan Büyük Önder Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği dünyadaki tek çocuk bayramıdır. Hiçbir güç, hiçbir irade Türk insanını demokrasiden, egemenlikten, bağımsızlık ruhundan, Laik Cumhuriyet'ten koparamaz.  TBMM'nin 99. kuruluş yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bu duygularla kutluyor, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Bu ülkenin umudu olan tüm çocuklarımıza mutlu ve aydınlık bir gelecek diliyorum. Seydişehir Gündem

Ulusal bayramlar, milletlerin varlığının, gücünün ve kimliğinin göstergeleridir. 23 Nisan da egemenliğin millete ait olduğu ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulduğu gündür. 23 Nisan, liderlik dehasıyla herkesi kendine hayran bırakan Büyük Önder Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği dünyadaki tek çocuk bayramıdır. Hiçbir güç, hiçbir irade Türk insanını demokrasiden, egemenlikten, bağımsızlık ruhundan, Laik Cumhuriyet'ten koparamaz. 

TBMM'nin 99. kuruluş yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bu duygularla kutluyor, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, minnet ve şükranla anıyorum.

Bu ülkenin umudu olan tüm çocuklarımıza mutlu ve aydınlık bir gelecek diliyorum.

Seydişehir Gündem

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.