whatsapp

Umuda yolculuk resim ve ebru sergisi

KÜLTÜR - SANAT 10.04.2019 - 17:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Umuda yolculuk resim ve ebru sergisi

Seydişehirli Ressam Zübeyde Yavuz'un 9. cu kişisel resim ve ebru sergisi Antalya’da sanatseverlerle buluştu. 1 Nisan tarihinde açılışı yapılan sergi, yerli ve yabancı ziyaretçilerden oldukça yoğun ilgi görüyor. Çark-1 ve Umuda Yolculuk-2 serisinin devamı olan sergi, insan bilincinin en derinliklerine ışık tutmayı başarıyor. Sanatseverlere içinde bulunduğumuz sistemi yeniden sorgulatan Yavuz, umudun ise, her zaman yanı başımızda olduğunu hatırlatmayı da unutmuyor. Kendine çıkış noktası olarak seçtiği konular aracılığıyla resimsel bir çözüme ulaşmak isteyen ressam, zihnindeki izdüşümlerini tuvallerine resmediyor. Tablolarında yağlı boyayı umulmadık bir zariflikte kullanan Yavuz, renkleri tuvale aktarma şekli ve farklı üslubu ile resim dünyasının önemli isimleri arasında yer alıyor. Ressamın özgün yorumlarından oluşan toplamda 50 tablonun yer aldığı sergi, 14 Nisan tarihine kadar Mall of Antalya Sanat Galerisinde ziyarete açık olacaktır.

Seydişehirli Ressam Zübeyde Yavuz'un 9. cu kişisel resim ve ebru sergisi Antalya’da sanatseverlerle buluştu.

1 Nisan tarihinde açılışı yapılan sergi, yerli ve yabancı ziyaretçilerden oldukça yoğun ilgi görüyor.

Çark-1 ve Umuda Yolculuk-2 serisinin devamı olan sergi, insan bilincinin en derinliklerine ışık tutmayı başarıyor. Sanatseverlere içinde bulunduğumuz sistemi yeniden sorgulatan Yavuz, umudun ise, her zaman yanı başımızda olduğunu hatırlatmayı da unutmuyor.

Kendine çıkış noktası olarak seçtiği konular aracılığıyla resimsel bir çözüme ulaşmak isteyen ressam, zihnindeki izdüşümlerini tuvallerine resmediyor. Tablolarında yağlı boyayı umulmadık bir zariflikte kullanan Yavuz, renkleri tuvale aktarma şekli ve farklı üslubu ile resim dünyasının önemli isimleri arasında yer alıyor. Ressamın özgün yorumlarından oluşan toplamda 50 tablonun yer aldığı sergi, 14 Nisan tarihine kadar Mall of Antalya Sanat Galerisinde ziyarete açık olacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.