whatsapp

Üniversite öğrencilerinden kitap bağışı

EĞİTİM 31.05.2018 - 15:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Üniversite öğrencilerinden kitap bağışı

Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan bir gurup öğrenci İmam Hatip Ortaokulu ve Kesecik Şehit Emre Horoz İlkokuluna kitap bağışında bulundu.
Necmeddin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği öğrencileri Emre Doğan öncülüğünde Fatih Tok, Veyis Topaloğlu, Muhammed Yıldırım, Yusuf Mutlu, Yusuf Emirhan İnkaya, Mert Can Odluyurt, Kaan Ergören, Mustafa Oğurlu, Mevlüt Bozdemir, Fuat Duru, Zekeriya Tülü, Muhammed Özcan 'dan dan oluşan öğrenci gurubu İman Hatip Ortaokulu ve Kesecik Şehit Emre Horoz İlkokulu öğlencilerine çok sayıda kitap hediye etti. Makine Mühendisliği bölümü Öğrencisi Emre Doğan, kitap kolilerini Belediyeye ait araçla dağıtım yaptıkların ifade ederek Başkan Tutal’ teşekkür etti. Doğan , “ ülkemizin geleceği olan ilköğretim ve orta öğretim öğrencisi kardeşlerimize yardımda bulunmak amacıyla böyle bir yola çıktık. Çevremizde bulunan tanıdıklarımızdan kitap bağışı konusunda yardım istedik ve destek verdiler. Aldığımız kitapları Belediye Başkanımız Mehmet Tutal'ın da desteğiyle kırsal ve merkezde bulunan okullarımıza hediye ettik. Ben Başkanımıza ve bizlere bu kitapları bağışlayan herkese göstermiş oldukları duyarlılık ve destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan bir gurup öğrenci İmam Hatip Ortaokulu ve Kesecik Şehit Emre Horoz İlkokuluna kitap bağışında bulundu.

Necmeddin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği öğrencileri Emre Doğan öncülüğünde Fatih Tok, Veyis Topaloğlu, Muhammed Yıldırım, Yusuf Mutlu, Yusuf Emirhan İnkaya, Mert Can Odluyurt, Kaan Ergören, Mustafa Oğurlu, Mevlüt Bozdemir, Fuat Duru, Zekeriya Tülü, Muhammed Özcan 'dan dan oluşan öğrenci gurubu İman Hatip Ortaokulu ve Kesecik Şehit Emre Horoz İlkokulu öğlencilerine çok sayıda kitap hediye etti.

Makine Mühendisliği bölümü Öğrencisi Emre Doğan, kitap kolilerini Belediyeye ait araçla dağıtım yaptıkların ifade ederek Başkan Tutal’ teşekkür etti.

Doğan , “ ülkemizin geleceği olan ilköğretim ve orta öğretim öğrencisi kardeşlerimize yardımda bulunmak amacıyla böyle bir yola çıktık. Çevremizde bulunan tanıdıklarımızdan kitap bağışı konusunda yardım istedik ve destek verdiler. Aldığımız kitapları Belediye Başkanımız Mehmet Tutal'ın da desteğiyle kırsal ve merkezde bulunan okullarımıza hediye ettik. Ben Başkanımıza ve bizlere bu kitapları bağışlayan herkese göstermiş oldukları duyarlılık ve destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.