whatsapp

Urhan, bu şehirde izimiz var, karşınıza çıkmaya yüzümüz var

SİYASET 15.03.2019 - 23:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Urhan, bu şehirde izimiz var, karşınıza çıkmaya yüzümüz var

İYİ Parti belediye başkan adayı Muammer Urhan, Dikilitaş Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. İstihdam projeleriyle Dikilitaş sakinlerine müjdesini veren başkan adayı Muammer Urhan, geçmiş dönemlerde yaptıkları çalışmaların halk tarafından bilindiğini hatırlatarak konuşmasında şu ifadelere yer verdi; Özümüz Millet, Sözümüz hizmet. Zaten geçmişte de bunu yaptık. Bu şehirde izimiz var, karşınıza çıkmaya yüzümüz var İfadelerini kullandı. Sizlerden bir dönem daha yetki istiyorum diyen Urhan, ‘’Yeni projelerimizle halkımızla buluşturmak istiyoruz. Önce Allah'ın izni, sonra da sizlerin desteğiyle göreve tekrar geldiğimizde ilçede yaşamaktan gurur duyacağınız, çocuk ve insan paydalı akıllı şehirle daha sağlıklı nesiller yetiştireceğiz. Gençlerimiz boş geçen yıllar değil iş istiyor. Bizler hep hizmet yaptık, alnımız ak başımız dik! O yüzden halkın, sizlerin karşısına rahatça çıkıyoruz. Bizim bu şehirde izimiz var, karşınıza çıkmaya da yüzümüz var. İnsanın bir inancı bir duruşu olur. Biz önceden biz neysek şimdi de oyuz.’’dedi. Ayrıca Belediye başkanı adayı Muammer Urhan 18 Mart Çanakkale Savaşları doğrultusunda Çanakkale ruhunu yaşatmak için Hükümetin önünde pazartesi günü bir program yapacaklar. İkram olarak ta pilav, hoşaf dağıtacaklarını söyledi. Urhan’a ilçe başkanı Yılmaz Dönderici ve kadın kolları eşlik etti.

İYİ Parti belediye başkan adayı Muammer Urhan, Dikilitaş Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

İstihdam projeleriyle Dikilitaş sakinlerine müjdesini veren başkan adayı Muammer Urhan, geçmiş dönemlerde yaptıkları çalışmaların halk tarafından bilindiğini hatırlatarak konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Özümüz Millet, Sözümüz hizmet. Zaten geçmişte de bunu yaptık. Bu şehirde izimiz var, karşınıza çıkmaya yüzümüz var İfadelerini kullandı.

Sizlerden bir dönem daha yetki istiyorum diyen Urhan, ‘’Yeni projelerimizle halkımızla buluşturmak istiyoruz. Önce Allah'ın izni, sonra da sizlerin desteğiyle göreve tekrar geldiğimizde ilçede yaşamaktan gurur duyacağınız, çocuk ve insan paydalı akıllı şehirle daha sağlıklı nesiller yetiştireceğiz. Gençlerimiz boş geçen yıllar değil iş istiyor. Bizler hep hizmet yaptık, alnımız ak başımız dik! O yüzden halkın, sizlerin karşısına rahatça çıkıyoruz. Bizim bu şehirde izimiz var, karşınıza çıkmaya da yüzümüz var. İnsanın bir inancı bir duruşu olur. Biz önceden biz neysek şimdi de oyuz.’’dedi.

Ayrıca Belediye başkanı adayı Muammer Urhan 18 Mart Çanakkale Savaşları doğrultusunda Çanakkale ruhunu yaşatmak için Hükümetin önünde pazartesi günü bir program yapacaklar. İkram olarak ta pilav, hoşaf dağıtacaklarını söyledi.

Urhan’a ilçe başkanı Yılmaz Dönderici ve kadın kolları eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.