whatsapp

Uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ 02.11.2019 - 23:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Uyuşturucu operasyonu

Seydişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı Edinilen bilgilerde ilk operasyonda Vedat Ç. İsimli şahsın evinde ve bahçede toprak altına saklanmış 6 kilo 200 gram esrar bulundu. İkinci operasyonda ise Ali B. isimli şahıs kaçarken kovalamaca sonucu yakalanan şahsın üzerinden 32 adet EXSTAYZ hap ve 50 gr esrar yakalandı. Şahısların emniyetteki sorguları devam ediyor.

Seydişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı

Edinilen bilgilerde ilk operasyonda Vedat Ç. İsimli şahsın evinde ve bahçede toprak altına saklanmış 6 kilo 200 gram esrar bulundu. İkinci operasyonda ise Ali B. isimli şahıs kaçarken kovalamaca sonucu yakalanan şahsın üzerinden 32 adet EXSTAYZ hap ve 50 gr esrar yakalandı. Şahısların emniyetteki sorguları devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.