whatsapp

Uyuşturucuya karşı seminer düzenlendi

EĞİTİM 07.09.2018 - 13:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Uyuşturucuya karşı seminer düzenlendi

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik polisinden Seydişehir’de öğretmenlere uyuşturucu ile mücadele semineri verildi. Emniyet ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce ilçede bulunan bin öğretmene "madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadele" konulu bilgilendirme semineri düzenlendi. Belediye düğün Salonu’nda gerçekleşen seminerde Narkotik komiserleri İbrahim Börk, İbrahim coşar, İhsan Pişkin tarafından okul müdürleri ve öğretmenlere madde bağımlılığının başlangıcı, ilerleyişi ve sonuçları hakkında bilgiler aktarıldı. Seminerde bilgiler veren Komiser İbrahim Börk, toplumun kanayan yarası haline gelen uyuşturucu ve maddelerin insan sağlığına ciddi zararlar verdiği ve bu konularda gençlerin bilinçlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Uyuşturucu kullanım yaşının 12’ye düştüğünü anlatan Börk, ‘’ En fazla kullanım Ereğli’den sonra Seydişehir’dir. Bir maddenin uyuşturucu olup olmadığını polisten başka kimse bilemez. Anne babalar çocuklarına sevgi şefkatiyle arkadaş gibi yaklaşsınlar. Anne baba şefkatiyle yaklaşırlarsa çocuk bağını arkadaşlarında bulabilir. ’dedi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik polisinden Seydişehir’de öğretmenlere uyuşturucu ile mücadele semineri verildi.

Emniyet ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce ilçede bulunan bin öğretmene "madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadele" konulu bilgilendirme semineri düzenlendi.

Belediye düğün Salonu’nda gerçekleşen seminerde Narkotik komiserleri İbrahim Börk, İbrahim coşar, İhsan Pişkin tarafından okul müdürleri ve öğretmenlere madde bağımlılığının başlangıcı, ilerleyişi ve sonuçları hakkında bilgiler aktarıldı.

Seminerde bilgiler veren Komiser İbrahim Börk, toplumun kanayan yarası haline gelen uyuşturucu ve maddelerin insan sağlığına ciddi zararlar verdiği ve bu konularda gençlerin bilinçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Uyuşturucu kullanım yaşının 12’ye düştüğünü anlatan Börk, ‘’ En fazla kullanım Ereğli’den sonra Seydişehir’dir. Bir maddenin uyuşturucu olup olmadığını polisten başka kimse bilemez. Anne babalar çocuklarına sevgi şefkatiyle arkadaş gibi yaklaşsınlar. Anne baba şefkatiyle yaklaşırlarsa çocuk bağını arkadaşlarında bulabilir. ’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.