whatsapp

Üzümlere çayında ziyaretçi yoğunluğu

TURİZM 04.08.2020 - 00:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Üzümlere çayında ziyaretçi yoğunluğu

Konya- Antalya arasındaki Akseki’nin Üzümlere köyü güzelliklerinden buz gibi akan çay, yaz sıcağında yoğun ziyaretçi akınına uğradı. Orta Torosları oluşturan giden gelmez dağlarının eteklerinden Üzümdere Milli Parkı ve kanyonu, eşsiz doğası ile uzayan giden çay kıyılarında yaz sıcağında aileler serinlemek için akın etti. Güzelliğiyle hayranlık uyandıran çay kıyısında hem piknik yapıp hem de serinleyen aileler çınar ağaçları altında eşsiz manzaranın keyfini çıkarttı. Sıcak havayı fırsat bilen bazı vatandaşlar da suya girerek fotoğraf çektirdi. Üzümdere çayının doğal bir güzelliği olduğunu ifade eden ziyaretçiler, "Buralar beklediğimizden daha güzel çıktı herkesin gelip görmesini tavsiye ederiz." dedi. Konya'dan tatil için geldiklerini söyleyen bir aile, " Bölge insanı olarak her yıl buraya geliriz. Seydişehir’e 70 kilometre, Konya’ya 170 km. Burası Antalya’dan daha yakın kamp kurmayı düşünüyoruz’’ dedi.

Konya- Antalya arasındaki Akseki’nin Üzümlere köyü güzelliklerinden buz gibi akan çay, yaz sıcağında yoğun ziyaretçi akınına uğradı.

Orta Torosları oluşturan giden gelmez dağlarının eteklerinden Üzümdere Milli Parkı ve kanyonu, eşsiz doğası ile uzayan giden çay kıyılarında yaz sıcağında aileler serinlemek için akın etti.

Güzelliğiyle hayranlık uyandıran çay kıyısında hem piknik yapıp hem de serinleyen aileler çınar ağaçları altında eşsiz manzaranın keyfini çıkarttı.

Sıcak havayı fırsat bilen bazı vatandaşlar da suya girerek fotoğraf çektirdi.

Üzümdere çayının doğal bir güzelliği olduğunu ifade eden ziyaretçiler, "Buralar beklediğimizden daha güzel çıktı herkesin gelip görmesini tavsiye ederiz." dedi.

Konya'dan tatil için geldiklerini söyleyen bir aile, " Bölge insanı olarak her yıl buraya geliriz. Seydişehir’e 70 kilometre, Konya’ya 170 km. Burası Antalya’dan daha yakın kamp kurmayı düşünüyoruz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.