whatsapp

Vaka sayısı artıyor!

ANALİZ 04.08.2020 - 01:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Vaka sayısı artıyor!

Son aylarda vaka sayısının arttığı Seydişehir’de bu haftada 4 kişi Korona şüphesi ile hastaneye kaldırıldı. Seydişehir’de her mahallede vaka sayısı artıyor. İlçe merkezde yeni vakalar görülürken Oratakaraören mahallesinde de onlarca kişinin korona testlerinin devam ettiği öğrenildi. Yeni vakada tedavisine başlanan 4 kişinin test sonuçları beklenirken 2 evde ise karantina devam ediyor. Bayram kutlamalarında, tatil yerlerinde, cenazelerde salgın faktörü ne yazık ki yeterince dikkate alınmıyor. Ülke genelinde olduğu gibi Seydişehir de de virüsün yayılmasından endişe duyuyoruz. Toplumsal dayanışmaya ihtiyacımız var. Sorumlu davranalım. vakaların artması nedeniyle önlemler kapsamında her vatandaşımız maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallara mutlaka uyalım bunun şakası yok. Çünkü virüs konacak insan arıyor. Ona davetiye çıkarmayın. Başta sağlık bakanımız olmak üzere ilçemizdeki yetkililerimizde sürekli uyarıyor. Lütfen dikkate alalım. Gördüğüm kadarıyla ne esnaf nede müşteri maske kullanmıyor. Lokanta, kahveler, pastaneler vs. çalışanlar hiç bir krala dikkat etmiyor. Ekmek fırınları Sanki haşa yüce Allaha havale edildi. Lütfen, lütfen başkasının canına kıymayalım. Daha geçen gün bir kişi koronadan vefat etti. Yoksa gidişatımız iyi değil yeni tedbirler gelebilir.

Son aylarda vaka sayısının arttığı Seydişehir’de bu haftada 4 kişi Korona şüphesi ile hastaneye kaldırıldı.

Seydişehir’de her mahallede vaka sayısı artıyor. İlçe merkezde yeni vakalar görülürken Oratakaraören mahallesinde de onlarca kişinin korona testlerinin devam ettiği öğrenildi.

Yeni vakada tedavisine başlanan 4 kişinin test sonuçları beklenirken 2 evde ise karantina devam ediyor.

Bayram kutlamalarında, tatil yerlerinde, cenazelerde salgın faktörü ne yazık ki yeterince dikkate alınmıyor. Ülke genelinde olduğu gibi Seydişehir de de virüsün yayılmasından endişe duyuyoruz.

Toplumsal dayanışmaya ihtiyacımız var. Sorumlu davranalım.

vakaların artması nedeniyle önlemler kapsamında her vatandaşımız maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallara mutlaka uyalım bunun şakası yok. Çünkü virüs konacak insan arıyor. Ona davetiye çıkarmayın. Başta sağlık bakanımız olmak üzere ilçemizdeki yetkililerimizde sürekli uyarıyor. Lütfen dikkate alalım.

Gördüğüm kadarıyla ne esnaf nede müşteri maske kullanmıyor. Lokanta, kahveler, pastaneler vs. çalışanlar hiç bir krala dikkat etmiyor. Ekmek fırınları Sanki haşa yüce Allaha havale edildi. Lütfen, lütfen başkasının canına kıymayalım. Daha geçen gün bir kişi koronadan vefat etti.

Yoksa gidişatımız iyi değil yeni tedbirler gelebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.