whatsapp

Vaka yoğunluğu son bir ayda patlak verdi

SAĞLIK 11.08.2020 - 01:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Vaka yoğunluğu son bir ayda patlak verdi

Seydişehir’in korona virüs haritasında Sağlık Bakanlığının paylaştığı verilere göre vaka oranındaki tehlike devam ediyor.    Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen korona virüs salgın haritası bir kez daha güncellendi. Yayınlanan haritaya göre ilçede korona virüs hala tehdit oluşturuyor. Hemen hemen tüm mahallelerde görülen yoğunluk yüksek risk seviyesinde gözlemleniyor.

Seydişehir’in korona virüs haritasında Sağlık Bakanlığının paylaştığı verilere göre vaka oranındaki tehlike devam ediyor.   

Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen korona virüs salgın haritası bir kez daha güncellendi. Yayınlanan haritaya göre ilçede korona virüs hala tehdit oluşturuyor. Hemen hemen tüm mahallelerde görülen yoğunluk yüksek risk seviyesinde gözlemleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.