whatsapp

Vakanın görüldüğü apartmanlarda test sonuçları çıkmaya başladı

YAŞAM 08.06.2020 - 14:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Vakanın görüldüğü apartmanlarda test sonuçları çıkmaya başladı

Ve hacı Seyit Ali mahallesindeki apartman sakinlerinin test sonuçları çıkmaya başladı. 1 apartmanda bir kişide de yeni vakaya rastlandı. Alınan bilgilerde Alaylar 2 mahallesinde Irmak sitesinde 40 kişinin test sonucu negatif çıktığı öğrenildi. Diğer yandan Hacı Seyıt Ali Mahallesi Güray apartmanında oturan sakinlerin test sonuçlarında bir kişide pozitif vaka çıktığı belirtildi. Önce 2 kişiyle beraber bu apartmanda pozitif vaka 3’ e çıkmış oldu. Toplam vaka sayısı ise 6 oldu. Diğer kişilerin testleri ise negatif çıktı. Her iki apartmanda da karantina devam ederken alınan numunelerin taranmasına devam edildiği kaydedildi. Aynı aileden 5 kişinin bunlarla temas eden bir kişiyle birlikte toplam 6 kişinin Konya’da tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Ve hacı Seyit Ali mahallesindeki apartman sakinlerinin test sonuçları çıkmaya başladı. 1 apartmanda bir kişide de yeni vakaya rastlandı.

Alınan bilgilerde Alaylar 2 mahallesinde Irmak sitesinde 40 kişinin test sonucu negatif çıktığı öğrenildi.

Diğer yandan Hacı Seyıt Ali Mahallesi Güray apartmanında oturan sakinlerin test sonuçlarında bir kişide pozitif vaka çıktığı belirtildi. Önce 2 kişiyle beraber bu apartmanda pozitif vaka 3’ e çıkmış oldu. Toplam vaka sayısı ise 6 oldu.

Diğer kişilerin testleri ise negatif çıktı. Her iki apartmanda da karantina devam ederken alınan numunelerin taranmasına devam edildiği kaydedildi.

Aynı aileden 5 kişinin bunlarla temas eden bir kişiyle birlikte toplam 6 kişinin Konya’da tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.