whatsapp

Vali Toprak’tan, Mekpan’a ziyaret

SİVİL TOPLUM 12.04.2020 - 13:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Vali Toprak’tan, Mekpan’a ziyaret

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak Organize Sanayi Bölgesindeki(OSB) esnafları ve üretime devam eden firmaları ziyaret etti. Bu ziyaret çerçevesinde Mekpan Paneli ziyaret eden Vali Toprak, Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı’dan üretim ve Korona virüs salgını hakkında uyguladıkları tedbirler hakkında bilgi aldı. Vali Cüneyit Orhan Toprak Mekpan Paneli ziyaretinden memnun olduklarını dile getirerek,  “Konya OSB’deki esnaflarımızı ve üretimini devam eden firmalarımızı ziyaret ettik. Firmalarımızın ve esnaflarımızın sosyal mesafe kurallarına uymaları, maske takmaları ve hijyen kurallarına uymalarının virüs salgınının yayılmasının önlenmesinde hayati önem taşıdığını ifade ettik.  Devletimizce alınan tedbirler ve kararları yerinde inceledik.  Yaptığımız inceleme sonucunda OSB’deki firmalarımızın ve esnafımızın kurullara uyarak tedbirler almasından ve üretime devam etmelerinden mutlu olduk” dedi. Konya Valisi Vali Cüneyit Orhan Toprak’ın Mekpan Paneli ziyaretinde Mekpan Panel hakkında bilgi veren Mekpan Metal Panel Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, “Konya’da endüstriyel mimaride önemli bir yalıtım ve yapı malzemesi olan sandviç panel üretimini 9 yıldır sürdürüyoruz. Mekpan Panel olarak üretimimizle, istihdama olan katkımızla devletimizin ve milletimizin yanındayız. Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu ’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’  Mili Dayanışma Kampanyasına destek veriyoruz. Firmamızda Koranavirüs Salgınına karşı gereken tedbirleri aldık. Firmamızın doktoru çalışanlarımıza sağlık taraması yapmaktadır. Üretim hattımızda sosyal mesafe kurullarına uyarak, çalışanlarımız maske takmaktadır. Hijyen kurallarına uyulması noktasında gerekenleri titizlikle yerine getiriyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu bu süreçte hiçbir çalışanımızın çıkartmadık. Her türlü maddi ve manevi desteği vermeye de devam ediyoruz. Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak’ın ziyaretinden dolayı sevindik. Kendilerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak Organize Sanayi Bölgesindeki(OSB) esnafları ve üretime devam eden firmaları ziyaret etti.

Bu ziyaret çerçevesinde Mekpan Paneli ziyaret eden Vali Toprak, Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı’dan üretim ve Korona virüs salgını hakkında uyguladıkları tedbirler hakkında bilgi aldı.

Vali Cüneyit Orhan Toprak Mekpan Paneli ziyaretinden memnun olduklarını dile getirerek,  “Konya OSB’deki esnaflarımızı ve üretimini devam eden firmalarımızı ziyaret ettik. Firmalarımızın ve esnaflarımızın sosyal mesafe kurallarına uymaları, maske takmaları ve hijyen kurallarına uymalarının virüs salgınının yayılmasının önlenmesinde hayati önem taşıdığını ifade ettik.  Devletimizce alınan tedbirler ve kararları yerinde inceledik.  Yaptığımız inceleme sonucunda OSB’deki firmalarımızın ve esnafımızın kurullara uyarak tedbirler almasından ve üretime devam etmelerinden mutlu olduk” dedi.

Konya Valisi Vali Cüneyit Orhan Toprak’ın Mekpan Paneli ziyaretinde Mekpan Panel hakkında bilgi veren Mekpan Metal Panel Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, “Konya’da endüstriyel mimaride önemli bir yalıtım ve yapı malzemesi olan sandviç panel üretimini 9 yıldır sürdürüyoruz. Mekpan Panel olarak üretimimizle, istihdama olan katkımızla devletimizin ve milletimizin yanındayız. Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu ’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’  Mili Dayanışma Kampanyasına destek veriyoruz. Firmamızda Koranavirüs Salgınına karşı gereken tedbirleri aldık. Firmamızın doktoru çalışanlarımıza sağlık taraması yapmaktadır. Üretim hattımızda sosyal mesafe kurullarına uyarak, çalışanlarımız maske takmaktadır. Hijyen kurallarına uyulması noktasında gerekenleri titizlikle yerine getiriyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu bu süreçte hiçbir çalışanımızın çıkartmadık. Her türlü maddi ve manevi desteği vermeye de devam ediyoruz. Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak’ın ziyaretinden dolayı sevindik. Kendilerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.