whatsapp

Vergi haftası kutlamaları

GÜNDEM 28.02.2018 - 12:38, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Vergi haftası kutlamaları

Seydişehir Vergi Dairesi Müdürü Bahri Ceylan ve müdür yardımcılarıyla birlikte ilçedeki basın kuruluşlarını ziyaret etti.
Seydişehir Vergi Dairesi Müdürü Bahri Ceylan, 29. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında ilçedeki gazeteciler cemiyetini ve basın kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirtti. Vergi Haftası vesilesiyle mükelleflere, odalara, okullara ve öğrencilere vergi bilincini aktarmak amacı ile ziyaretler gerçekleştireceklerini kaydeden Ceylan, "Vergi bilincinin istenilen seviyeye yükseltilebilmesi için verginin, toplumun her kesimlerine benimsetmeyi hedefliyoruz. Ziyaretlerimizde basın kuruşlarımızla da istişarelerde bulunuyoruz" dedi.
Seydişehir Vergi Dairesi Müdürü Bahri Ceylan ve müdür yardımcılarıyla birlikte ilçedeki basın kuruluşlarını ziyaret etti.

Seydişehir Vergi Dairesi Müdürü Bahri Ceylan, 29. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında ilçedeki gazeteciler cemiyetini ve basın kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirtti.

Vergi Haftası vesilesiyle mükelleflere, odalara, okullara ve öğrencilere vergi bilincini aktarmak amacı ile ziyaretler gerçekleştireceklerini kaydeden Ceylan, "Vergi bilincinin istenilen seviyeye yükseltilebilmesi için verginin, toplumun her kesimlerine benimsetmeyi hedefliyoruz. Ziyaretlerimizde basın kuruşlarımızla da istişarelerde bulunuyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.