whatsapp

Vildan Çalışkan ikinci kitabını çıkardı

KÜLTÜR - SANAT 05.01.2020 - 17:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Vildan Çalışkan ikinci kitabını çıkardı

28.10.1973 tarihinde Eskişehir’de doğdu. Şiire olan tutkusu ve sevgisi çocukluk yıllarında başladı. Tüm öğrenimini Eskişehir’de tamamladı. Çalışma hayatına özel bir şirkette yönetici asistanlığı yaparak başladı. Muhasebe ve İdari İşler Müdürü olarak devam etti. Daha sonra Özel bir hastanede İnsan Kaynakları Müdürlüğü yaptı. Şiirleri birçok dergide yayımlandı. Bunlardan birkaçı Eskişehir Sanat Dergisi, Nif Sanat Dergisi, Aydili Sanat Dergisi, Dergizan gibi. Bir dönem Es Gazete’de köşe yazarlığı yaptı. Halen Eskişehir odun pazarı kent Konseyi’nde kadın meclisi kültür sanat çalışma grubunda görev almakta ve kültür sanat adına gönüllülük esaslı etkinlikler gerçekleştirmektedir. 2018 yılında Eskişehir Sanat Derneğinin vermiş olduğu 2018 Eskişehir Şiir Ödülünü aldı. İlk kitabı can çiçeği Mart 2014 yılında yayımlandı. Mart 2018’de yayımlanan ikinci kitabı ‘’b/aşka yazıyorum’’ onun için ayrı bir değerdir. ‘’Şairin Kalemi Yüreğidir’’ sözüyle duyguların ve aşkın, sevginin en güzel dizelerini ikinci kitabında toplayıp okurların beğenisine sundu.

28.10.1973 tarihinde Eskişehir’de doğdu. Şiire olan tutkusu ve sevgisi çocukluk yıllarında başladı.
Tüm öğrenimini Eskişehir’de tamamladı. Çalışma hayatına özel bir şirkette yönetici asistanlığı yaparak başladı. Muhasebe ve İdari İşler Müdürü olarak devam etti. Daha sonra Özel bir hastanede İnsan Kaynakları Müdürlüğü yaptı.

Şiirleri birçok dergide yayımlandı. Bunlardan birkaçı Eskişehir Sanat Dergisi, Nif Sanat
Dergisi, Aydili Sanat Dergisi, Dergizan gibi. Bir dönem Es Gazete’de köşe yazarlığı yaptı. Halen Eskişehir odun pazarı kent Konseyi’nde kadın meclisi kültür sanat çalışma grubunda görev almakta ve kültür sanat adına gönüllülük esaslı etkinlikler gerçekleştirmektedir.

2018 yılında Eskişehir Sanat Derneğinin vermiş olduğu 2018 Eskişehir Şiir Ödülünü aldı.

İlk kitabı can çiçeği Mart 2014 yılında yayımlandı. Mart 2018’de yayımlanan ikinci kitabı ‘’b/aşka yazıyorum’’ onun için ayrı bir değerdir. ‘’Şairin Kalemi Yüreğidir’’ sözüyle duyguların ve aşkın, sevginin en güzel dizelerini ikinci kitabında toplayıp okurların beğenisine sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.