whatsapp

Voleybol Takımı Hazırlıklarını Sürdürüyor

SPOR 25.09.2017 - 02:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Voleybol Takımı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Türkiye Birinci liği Fair Play gurubunda mücadele eden Seydişehir Belediye spor Voleybol Takımı yeni sezon hazırlıklarını Ankara’da sürdüğü bildirildi.
Ziraat Bankası spor kulübü alt yapı oyuncularıyla 2017 -2018 sezonunda  Seydişehir belediye spor kulübünde oynaması için iş birliği protokolü imzalandığını kaydeden Kulüp Başkanı Celal Bican, bir üst lige çıkmak için mücadele edeceklerini söyledi. Voleybol takımının Ankara'da Ziraat Bankası spor kulübü tesislerinde sezon hazırlıklarını sürdürdüğünü belirten Bican, ‘’Voleybol takımımız Ankara’da  1.ci ligin güçlü ekiplerinden Eser spor ile yapmış olduğu maçı 3-0 alarak sezona hazırlıklarında umut vermiştir. Teknik ekibimize, voleybolcularımıza ve tüm takımlara başarılar diliyoruz. Fair play çerçevesinde voleybol sezonunun hayırlı olmasını diliyorum. Belediye Başkanımız sn Mehmet Tutal beye tüm voleybol severler adına teşekkür ediyorum. Sezonun ilk maçını 30 Eylül de Konya Büyük şehir belediyesi ile Konya ‘da yapacağız. Taraftarlarımızın kenetlenmelerini istiyoruz.” dedi.
Türkiye Birinci liği Fair Play gurubunda mücadele eden Seydişehir Belediye spor Voleybol Takımı yeni sezon hazırlıklarını Ankara’da sürdüğü bildirildi.

Ziraat Bankası spor kulübü alt yapı oyuncularıyla 2017 -2018 sezonunda  Seydişehir belediye spor kulübünde oynaması için iş birliği protokolü imzalandığını kaydeden Kulüp Başkanı Celal Bican, bir üst lige çıkmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Voleybol takımının Ankara'da Ziraat Bankası spor kulübü tesislerinde sezon hazırlıklarını sürdürdüğünü belirten Bican, ‘’Voleybol takımımız Ankara’da  1.ci ligin güçlü ekiplerinden Eser spor ile yapmış olduğu maçı 3-0 alarak sezona hazırlıklarında umut vermiştir. Teknik ekibimize, voleybolcularımıza ve tüm takımlara başarılar diliyoruz. Fair play çerçevesinde voleybol sezonunun hayırlı olmasını diliyorum. Belediye Başkanımız sn Mehmet Tutal beye tüm voleybol severler adına teşekkür ediyorum. Sezonun ilk maçını 30 Eylül de Konya Büyük şehir belediyesi ile Konya ‘da yapacağız. Taraftarlarımızın kenetlenmelerini istiyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.