whatsapp

Voleybol takımı rakibine set vermedi

SPOR 07.02.2017 - 23:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Voleybol takımı rakibine set vermedi

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig A Grubunda mücadele eden Seydişehir Belediyesi voleybol takımı , kendi sahasında oynadığı müsabakada rakibi ES Spora set vermedi.
Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig A Grubunda mücadele eden ES Spor,  Şeydişehir Belediyespor'la karşılaştı. Atatürk Spor Salonun'da  oynan maçı çok sayıda taraftar izledi. Rakibine set vermeyen Seydişehir Belediyesi Voleybol takımı,maçı birinci  setini 25-19 , ikinci setini 25-17 ,üçüncü setini ise 27-25 farklı skorla  alarak  ES Sporu 3-0 yendi. Seydişehir Belediyesi Voleybol takımının Seydişehir'de oynadığı karşılaşmalara katılarak takımı yanlız bırakmayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" takımımızın oynamış olduğu maçlarda başarılı olması bizleri mutlu ediyor. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Takımımız centilmence ve sportmence oyun çıkarıyor" dedi. Sahadan galip ayrılmak için iyi bir mücadele verdiklerini belirten Antrenör Süleyman Kılınç  " Maçı taraftarımızın büyük desteği ile kazandık. Aldığımız bu galibiyet bizi  mutlu etti. Maçlarımızı izleyerek  bize desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal ve  yönetim kurulumuza, taraftarımıza ve sporcularıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Yaptığımız karşılaşmalarda hemşerilerimizin bizi yalnız bırakmaması bizlere ayrı bir güç veriyor''dedi.
Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig A Grubunda mücadele eden Seydişehir Belediyesi voleybol takımı , kendi sahasında oynadığı müsabakada rakibi ES Spora set vermedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig A Grubunda mücadele eden ES Spor,  Şeydişehir Belediyespor'la karşılaştı. Atatürk Spor Salonun'da  oynan maçı çok sayıda taraftar izledi. Rakibine set vermeyen Seydişehir Belediyesi Voleybol takımı,maçı birinci  setini 25-19 , ikinci setini 25-17 ,üçüncü setini ise 27-25 farklı skorla  alarak  ES Sporu 3-0 yendi.

Seydişehir Belediyesi Voleybol takımının Seydişehir'de oynadığı karşılaşmalara katılarak takımı yanlız bırakmayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" takımımızın oynamış olduğu maçlarda başarılı olması bizleri mutlu ediyor. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Takımımız centilmence ve sportmence oyun çıkarıyor" dedi.

Sahadan galip ayrılmak için iyi bir mücadele verdiklerini belirten Antrenör Süleyman Kılınç  " Maçı taraftarımızın büyük desteği ile kazandık. Aldığımız bu galibiyet bizi  mutlu etti. Maçlarımızı izleyerek  bize desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal ve  yönetim kurulumuza, taraftarımıza ve sporcularıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Yaptığımız karşılaşmalarda hemşerilerimizin bizi yalnız bırakmaması bizlere ayrı bir güç veriyor''dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.