whatsapp

Yalıhüyük’te ev yangını

ASAYİŞ 21.02.2017 - 08:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yalıhüyük’te ev yangını

Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde meydana gelen iki katlı evin birinci katındaki yangınında bir oda kullanılmaz hale geldi.
Edinilen bilgiye göre, Yalıhüyük’ün Arasöğüt Mahallesinde İbrahim Çiçek’e ait 2 katlı bir evin 1. katında sobadan çıktığı belirtilen yangın, ev sakinlerine ve mahalle halkına korku dolu anlar yaşattı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu yangını söndürdü. Yangında bir oda kullanılmaz hale geldi. Kaymakamı Yakup Güven, Belediye Başkanı Hasan Koçer geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakam Güven, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca aileye yardım yapılacağını söyledi.
Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde meydana gelen iki katlı evin birinci katındaki yangınında bir oda kullanılmaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Yalıhüyük’ün Arasöğüt Mahallesinde İbrahim Çiçek’e ait 2 katlı bir evin 1. katında sobadan çıktığı belirtilen yangın, ev sakinlerine ve mahalle halkına korku dolu anlar yaşattı.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu yangını söndürdü. Yangında bir oda kullanılmaz hale geldi.

Kaymakamı Yakup Güven, Belediye Başkanı Hasan Koçer geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Güven, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca aileye yardım yapılacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.