whatsapp

Yalıhüyük’te şehitleri anma programı

GÜNDEM 18.03.2017 - 10:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yalıhüyük’te şehitleri anma programı

Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulunun organize ettiği 18 Mart Çanakkale zaferi ve 15 Temmuz şehitlerini anma programı düzenledi.
Belediye Salonunda etkinliklerle anılan programda öğrencilerin şiir  okuması ile devam etti. Çanakkale şehitleri ve 15 Temmuz şehitlerini konu alan tiyatro gösterisi salonda bulunanların büyük  beğenisini kazandı. Programda konuşan İlçe Kaymakamı Yakup Güven, Çanakkale Zaferi ve 15 Temmuzun gelecek nesillere aktarılmasının önemine dikkat çekti. Programa Kaymakam Yakup Güven, Belediye  Başkanı Hasan Koçer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan,  daire amirleri öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulunun organize ettiği 18 Mart Çanakkale zaferi ve 15 Temmuz şehitlerini anma programı düzenledi.

Belediye Salonunda etkinliklerle anılan programda öğrencilerin şiir  okuması ile devam etti. Çanakkale şehitleri ve 15 Temmuz şehitlerini konu alan tiyatro gösterisi salonda bulunanların büyük  beğenisini kazandı.

Programda konuşan İlçe Kaymakamı Yakup Güven, Çanakkale Zaferi ve 15 Temmuzun gelecek nesillere aktarılmasının önemine dikkat çekti.

Programa Kaymakam Yakup Güven, Belediye  Başkanı Hasan Koçer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan,  daire amirleri öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.