whatsapp

Yardım merkezi ihtiyaç sahiplerini mutlu ediyor

BELEDİYE 11.04.2020 - 13:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yardım merkezi ihtiyaç sahiplerini mutlu ediyor

Seydişehir kaymakamlığı ve belediye başkanlığı organizasyonunda sivil toplum ve muhtarların desteğiyle açılan vefa yardım noktası, korona virüs nedeniyle evinden çıkamayan ihtiyaç sahiplerine yardım kolilerini ulaştırmaya devam ediyor. Toplumun çeşitli kesimlerinden bağışlanan yardım kolilerini 65 yaş üstü ve ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıran yardım merkezi görevlileri, bir nebze de olsa vatandaşların yüzlerini güldürdü. “yaralarını sarmaya çalışıyoruz” Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye başkanı Mehmet Tutal, “Korona virüs salgınında zor günler geçiren hemşerilerimize elimizden geldiği kadar yardım etmeye bir nebze de olsa yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Birlik ve beraberlikle bu günleri de atlatacağımıza inanıyoruz. Tedbirlerimizi alarak sosyal mesafe kurallarına uyarak ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz. Emeği geçen yardım sever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Seydişehir kaymakamlığı ve belediye başkanlığı organizasyonunda sivil toplum ve muhtarların desteğiyle açılan vefa yardım noktası, korona virüs nedeniyle evinden çıkamayan ihtiyaç sahiplerine yardım kolilerini ulaştırmaya devam ediyor.

Toplumun çeşitli kesimlerinden bağışlanan yardım kolilerini 65 yaş üstü ve ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıran yardım merkezi görevlileri, bir nebze de olsa vatandaşların yüzlerini güldürdü.

“yaralarını sarmaya çalışıyoruz”

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye başkanı Mehmet Tutal, “Korona virüs salgınında zor günler geçiren hemşerilerimize elimizden geldiği kadar yardım etmeye bir nebze de olsa yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Birlik ve beraberlikle bu günleri de atlatacağımıza inanıyoruz. Tedbirlerimizi alarak sosyal mesafe kurallarına uyarak ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz. Emeği geçen yardım sever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.