whatsapp

Yaşlılara kovid-19 aşısı evlerinde vuruluyor

SAĞLIK 23.01.2021 - 01:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yaşlılara kovid-19 aşısı evlerinde vuruluyor

Seydişehir ilçe sağlık müdürü Dr. Hakan Özdemir, Kovid-19 aşı dozları evde bakım hizmetinden faydalanan 80 yaş üstü vatandaşlara, sağlık ekipleri tarafından bulundukları yerlerde randevuyla aşılanmaya başlandı. Belirlenen 2 ekip tarafından 80 yaş üstü yaşlıların evlerinde aşılama işlemlerinin başlandığını kaydeden Dr. Özdemir, MRHS sisteminden (182)  önceden randevularının alınmış olması gerektiğini söyledi. Vatandaşların uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren Dr. Özdemir, ‘’ Büyüklerimizin kıymetini bilerek onları yormadan ekiplerimiz tarafında evlerine giderek aşılarını vuruyorlar. Hastane ve Toplum Sağlık Merkezi’ne bağlı Sağlık Ocaklarında yapılan aşılama işlemlerinin MRHS sisteminden alınan randevu ile gerçekleşmektedir. 80 yaş ve üstü bireylerin aşıları tamamlandıktan sonra 65 yaş ve üstü bireyler hizmetin sürdürülmesi için öncelikli sektörler 50-64 yaş arası bireyler, kronik hastalığı olan kişiler ve diğer gruplara sıra gelecek. En son olarak ta aşılanma sırası geldiği halde zamanında aşı yaptırmayanlar aşılarını yaptırabilecekler.  Şu ana kadar ilçemizde 524 doz aşı gerçekleşti. Aşı temininde hiçbir sıkıntımız yok. Taleplerimiz karşılığında tedarik ediliyor.’’ dedi.

Seydişehir ilçe sağlık müdürü Dr. Hakan Özdemir, Kovid-19 aşı dozları evde bakım hizmetinden faydalanan 80 yaş üstü vatandaşlara, sağlık ekipleri tarafından bulundukları yerlerde randevuyla aşılanmaya başlandı.

Belirlenen 2 ekip tarafından 80 yaş üstü yaşlıların evlerinde aşılama işlemlerinin başlandığını kaydeden Dr. Özdemir, MRHS sisteminden (182)  önceden randevularının alınmış olması gerektiğini söyledi.

Vatandaşların uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren Dr. Özdemir, ‘’ Büyüklerimizin kıymetini bilerek onları yormadan ekiplerimiz tarafında evlerine giderek aşılarını vuruyorlar. Hastane ve Toplum Sağlık Merkezi’ne bağlı Sağlık Ocaklarında yapılan aşılama işlemlerinin MRHS sisteminden alınan randevu ile gerçekleşmektedir. 80 yaş ve üstü bireylerin aşıları tamamlandıktan sonra 65 yaş ve üstü bireyler hizmetin sürdürülmesi için öncelikli sektörler 50-64 yaş arası bireyler, kronik hastalığı olan kişiler ve diğer gruplara sıra gelecek. En son olarak ta aşılanma sırası geldiği halde zamanında aşı yaptırmayanlar aşılarını yaptırabilecekler.  Şu ana kadar ilçemizde 524 doz aşı gerçekleşti. Aşı temininde hiçbir sıkıntımız yok. Taleplerimiz karşılığında tedarik ediliyor.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.