whatsapp

Yaz güllerin bakımı yapılıyor

BELEDİYE 28.07.2020 - 01:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yaz güllerin bakımı yapılıyor

Seydişehir’e farklı güzellikler katan yaz güllerin bakıma alındı. Seydişehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Milli Egemenlik Caddesi, Seyyid bulvarı olmak üzere şehrin muhtelif yerlerine ve parklara dikilen güller Belediyenin mevsimlik kadın işçileri solan yaz güllerinin görüntü kirliliği oluşturmaması amacıyla bakımını ve güller arasındaki otların çapasını yapıyor. Park ve Bahçelerde görevli ekipler, cadde üzerinde ve parklarda bulunan görsel bir şölen sunan gül fidelerinin sürekli canlı kalmalarını sağlıyorlar. Çalışma yapan ekiplerin sosyal mesafe kurallarına uyduğu ve maske kullandıkları gözlerden kaçmadı.

Seydişehir’e farklı güzellikler katan yaz güllerin bakıma alındı.

Seydişehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Milli Egemenlik Caddesi, Seyyid bulvarı olmak üzere şehrin muhtelif yerlerine ve parklara dikilen güller Belediyenin mevsimlik kadın işçileri solan yaz güllerinin görüntü kirliliği oluşturmaması amacıyla bakımını ve güller arasındaki otların çapasını yapıyor.
Park ve Bahçelerde görevli ekipler, cadde üzerinde ve parklarda bulunan görsel bir şölen sunan gül fidelerinin sürekli canlı kalmalarını sağlıyorlar. Çalışma yapan ekiplerin sosyal mesafe kurallarına uyduğu ve maske kullandıkları gözlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.