whatsapp

Yaz kur'an kursları büyük ilgi görüyor

EĞİTİM 21.07.2018 - 11:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yaz kur'an kursları büyük ilgi görüyor

Seydişehir’de cami ve okullarda açılan yaz Kur'an kursları büyük ilgi görüyor. 2017-2018 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle yaz Kur'an kursları yoğun bir ilgi görüyor. İlçe Müftülüğü tarafından açılan yaz Kur'an kurslarına rekor sayıda öğrencinin Kur'an-ı Kerim öğrendiği belirtildi. Kaymakam Aydın Erdoğan, yaptığı açıklamada, kentteki devam eden yaz Kur'an kurslarında bin 609 öğrencinin eğitim gördüğünü söyledi. Erdoğan sözlerine, ‘’ Güle oynaya camiye gel projesiyle 7-14 yaş arası çocuklarımızın camiyi sevmelerini istiyoruz. Camideki hizmetleri görsün ve caminin sadece bir ibadet yeri değil aynı zamanda bir aile yeri olarak camide çocuk kendine bir yer bulsun istiyoruz. Hiçbir şey öğrenmese bile bir besmele çekmesini öğrense ve kelime-i şehadet öğrense bile bu da bizim için bir kardır. Kalbine imanın yerleşmesi güzel olacaktır. Yaz Kur’an kursları çocuklar açısından çok verimli geçiyor.” ifadelerini kullandı.

Seydişehir’de cami ve okullarda açılan yaz Kur'an kursları büyük ilgi görüyor.
2017-2018 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle yaz Kur'an kursları yoğun bir ilgi görüyor. İlçe Müftülüğü tarafından açılan yaz Kur'an kurslarına rekor sayıda öğrencinin Kur'an-ı Kerim öğrendiği belirtildi.

Kaymakam Aydın Erdoğan, yaptığı açıklamada, kentteki devam eden yaz Kur'an kurslarında bin 609 öğrencinin eğitim gördüğünü söyledi.

Erdoğan sözlerine, ‘’ Güle oynaya camiye gel projesiyle 7-14 yaş arası çocuklarımızın camiyi sevmelerini istiyoruz. Camideki hizmetleri görsün ve caminin sadece bir ibadet yeri değil aynı zamanda bir aile yeri olarak camide çocuk kendine bir yer bulsun istiyoruz. Hiçbir şey öğrenmese bile bir besmele çekmesini öğrense ve kelime-i şehadet öğrense bile bu da bizim için bir kardır. Kalbine imanın yerleşmesi güzel olacaktır. Yaz Kur’an kursları çocuklar açısından çok verimli geçiyor.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.