whatsapp

Yenice köyde metruk bina temizliği

BELEDİYE 23.02.2020 - 13:52, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yenice köyde metruk bina temizliği

Seydişehir belediyesi çeşitli mahallelerdeki metruk binaları yıkarak temizliyor. Çevresindekiler için tehlike oluşturan ve uzun süredir kimsenin yaşamadığı binalarda yıkımlar devam ediyor. Yenice köyde metruk bina yıkımıyla ilgili bilgi veren Belediye Fen İşleri Müdürü İsa Çiftçi, “İlçemiz genelinde metruk bina yıkımına ara vermeden devam ediyoruz. Özellikle bazı binalar vatandaşın sadece mal güvenliği değil, can güvenliğini de tehlike altına sokuyor. Kötü niyetli bazı gruplarında adeta uğrak noktası olan bu binaları tespit edip mülkiyet sahipleriyle görüşmemizin ardından yıkım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Seydişehir belediyesi çeşitli mahallelerdeki metruk binaları yıkarak temizliyor.

Çevresindekiler için tehlike oluşturan ve uzun süredir kimsenin yaşamadığı binalarda yıkımlar devam ediyor.

Yenice köyde metruk bina yıkımıyla ilgili bilgi veren Belediye Fen İşleri Müdürü İsa Çiftçi, “İlçemiz genelinde metruk bina yıkımına ara vermeden devam ediyoruz. Özellikle bazı binalar vatandaşın sadece mal güvenliği değil, can güvenliğini de tehlike altına sokuyor. Kötü niyetli bazı gruplarında adeta uğrak noktası olan bu binaları tespit edip mülkiyet sahipleriyle görüşmemizin ardından yıkım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.