whatsapp

Yeniden yapılandırma semineri

EKONOMİ 31.07.2018 - 12:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yeniden yapılandırma semineri

Seydişehir Vergi Dairesince düzenlenen vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılması 7143 sayılı kanunlarda değişiklik yapılmasıyla ilgili bilgilendirme semineri düzenlendi. Esnaf ve Sanatkârlar Odası salonunda konuşan Vergi Dairesi Müdürü Bahri Ceylan, ödeme güçlüğü çeken mükellefler için borç yapılandırmasının yeni bir imkân ve fırsat olduğunu söyledi. Mükelleflerin 31 Temmuz gününe kadar dilekçelerini vermelerini belirten Ceylan, ‘’ Ekonomimiz ne kadar iyi olursa hayallerimize de o kadar yakın oluruz. Aydınlık geleceğe ancak güçlü bir ekonomiyle ulaşabiliriz. Güçlü bir ekonominin önemli ayaklarından biri de devlete olan vergi, işveren primi ve harç gibi ödemelerdir. Şartlar ne olursa olsun bu ödemeleri zamanında ifa etmek önemli bir vatandaşlık görevidir. Gönül ister ki herkes bu yükümlülüklerini zamanında zorlanmadan ödesin, yerine getirebilsin. Ancak elde olmayan sebeplerden dolayı yükümlülüklerimizi bazen zamanında yerine getiremiyoruz. Prim ödemelerini zamanında yapmadığımız için sonradan yüksek rakamlar ödemek zorunda kalınıyor, 7143 sayılı kanun hem işverenlere hem de vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlamak için yürürlüğe girdi. Herkesin bu fırsattan azami ölçüde yararlanmasını umuyoruz" dedi. Seminere, Mali müşavirler, Serbest muhasebeciler, Esnaf oda temsilcileri katıldı.

Seydişehir Vergi Dairesince düzenlenen vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılması 7143 sayılı kanunlarda değişiklik yapılmasıyla ilgili bilgilendirme semineri düzenlendi.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası salonunda konuşan Vergi Dairesi Müdürü Bahri Ceylan, ödeme güçlüğü çeken mükellefler için borç yapılandırmasının yeni bir imkân ve fırsat olduğunu söyledi.

Mükelleflerin 31 Temmuz gününe kadar dilekçelerini vermelerini belirten Ceylan, ‘’ Ekonomimiz ne kadar iyi olursa hayallerimize de o kadar yakın oluruz. Aydınlık geleceğe ancak güçlü bir ekonomiyle ulaşabiliriz. Güçlü bir ekonominin önemli ayaklarından biri de devlete olan vergi, işveren primi ve harç gibi ödemelerdir. Şartlar ne olursa olsun bu ödemeleri zamanında ifa etmek önemli bir vatandaşlık görevidir. Gönül ister ki herkes bu yükümlülüklerini zamanında zorlanmadan ödesin, yerine getirebilsin. Ancak elde olmayan sebeplerden dolayı yükümlülüklerimizi bazen zamanında yerine getiremiyoruz. Prim ödemelerini zamanında yapmadığımız için sonradan yüksek rakamlar ödemek zorunda kalınıyor, 7143 sayılı kanun hem işverenlere hem de vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlamak için yürürlüğe girdi. Herkesin bu fırsattan azami ölçüde yararlanmasını umuyoruz" dedi.

Seminere, Mali müşavirler, Serbest muhasebeciler, Esnaf oda temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.