whatsapp

Yiğit; “Annelerimizin, yerleri asla doldurulamayacaktır.”

SİVİL TOPLUM 10.05.2020 - 14:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yiğit; “Annelerimizin, yerleri asla doldurulamayacaktır.”

Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit Anneler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayarak bütün annelerimizin bu anlamlı günlerini kutlayarak; Annelerimizin, karşılıksız sevgi, bitmeyen özveri, sınırsız hoşgörü ve mutluluk kaynağı olduğunu söyledi. En zor anlarımızda bizlere güç veren annelerimizin hiçbir zaman haklarını ödeyemeyeceğiz diyen Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit mesajının devamında şunları dile getirdi: “Yaşamın ilk anından başlayarak, sevgi ve şefkatini bizlerden esirgemeyen, en zor anlarımızda bize güç veren annelerimiz, yerleri asla doldurulamayacak en değerli varlıklarımızdır. Dünyaya getirdiği çocuğunu, kişiliğinin oluşmasını sağlayarak yaşama hazırlayan anneler, böylece toplumun biçimlenmesinde de önemli rol sahibidirler.  Böylesine önemli bir sorumluluğu üstlenmiş olan kadınların, toplumsal yaşamın her alanında etkinliklerinin artırılması, hak ve özgürlüklerini en iyi biçimde kullanabilmelerinin sağlanması zorunluluktur. Değeri ölçülemeyen, yaşam deneyimleriyle bize her zaman yol gösteren, dünyayı ve yaşamı sevdiren, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyoruz” dedi.

Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit Anneler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayarak bütün annelerimizin bu anlamlı günlerini kutlayarak; Annelerimizin, karşılıksız sevgi, bitmeyen özveri, sınırsız hoşgörü ve mutluluk kaynağı olduğunu söyledi.

En zor anlarımızda bizlere güç veren annelerimizin hiçbir zaman haklarını ödeyemeyeceğiz diyen Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit mesajının devamında şunları dile getirdi:

“Yaşamın ilk anından başlayarak, sevgi ve şefkatini bizlerden esirgemeyen, en zor anlarımızda bize güç veren annelerimiz, yerleri asla doldurulamayacak en değerli varlıklarımızdır. Dünyaya getirdiği çocuğunu, kişiliğinin oluşmasını sağlayarak yaşama hazırlayan anneler, böylece toplumun biçimlenmesinde de önemli rol sahibidirler.  Böylesine önemli bir sorumluluğu üstlenmiş olan kadınların, toplumsal yaşamın her alanında etkinliklerinin artırılması, hak ve özgürlüklerini en iyi biçimde kullanabilmelerinin sağlanması zorunluluktur. Değeri ölçülemeyen, yaşam deneyimleriyle bize her zaman yol gösteren, dünyayı ve yaşamı sevdiren, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.