whatsapp

Yolları sıcak asfaltla kaplanıyor

BELEDİYE 27.06.2018 - 11:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yolları sıcak asfaltla kaplanıyor

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Pınarbaşımahallesinde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.
  Fen Müdürlüğü ekiplerinden bilgi alan Tutal, 4 yıldır yürüttükleri çalışmalar sonucu ilçedeki altyapı sorununun yüzde 90'ını çözdüklerini söyledi.  İçenin birçok noktasında belediye ekiplerince çalışma yapıldığını vurgulayan Tutal, şöyle konuştu: "Altyapı çalışmalarından sonra bütün ana caddelerimizde sıcak asfalt ve kaldırım çalışmamız olacak. Yılsonu itibarıyla bitirmeyi hedefliyoruz. Şehrimizin her köşesinde ana caddelerimizin tamamı sıcak asfalta kavuşacak. Kaldırımlar tamamlanacak ve kaldırım düzenlenmesi yapılacak. İnsanlarımızı bundan sonraki süreçte rahat, konforlu şekliyle tozdan, topraktan kurtarılmış bir Seydişehir’e kavuşturacağız." diye konuştu.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Pınarbaşımahallesinde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

  Fen Müdürlüğü ekiplerinden bilgi alan Tutal, 4 yıldır yürüttükleri çalışmalar sonucu ilçedeki altyapı sorununun yüzde 90'ını çözdüklerini söyledi. 

İçenin birçok noktasında belediye ekiplerince çalışma yapıldığını vurgulayan Tutal, şöyle konuştu:

"Altyapı çalışmalarından sonra bütün ana caddelerimizde sıcak asfalt ve kaldırım çalışmamız olacak. Yılsonu itibarıyla bitirmeyi hedefliyoruz. Şehrimizin her köşesinde ana caddelerimizin tamamı sıcak asfalta kavuşacak. Kaldırımlar tamamlanacak ve kaldırım düzenlenmesi yapılacak. İnsanlarımızı bundan sonraki süreçte rahat, konforlu şekliyle tozdan, topraktan kurtarılmış bir Seydişehir’e kavuşturacağız." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.