whatsapp

Yüksel harita mühendislik bürosu faaliyetlerini sürdürüyor

SİVİL TOPLUM 15.12.2020 - 16:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yüksel harita mühendislik bürosu faaliyetlerini sürdürüyor

2019 yılında Kayseri Erciyes Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Seydişehir’de Yüksel Harita Mühendislik markasıyla büro açan 24 yaşındaki Harita Mühendisi Mehmet Yüksel, Seydişehir başta olmak üzere bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor. Alaylar 2. Mahallesi, Seyyid Harun Caddesi No; 41 belediye karşısında İmar uygulamaları, yola terk, ifraz, hâlihazır harita uygulamaları, vaziyet planı, bağımsız bölüm planı, bağ, bahçe, tarla bölümü alanlarında hizmet veriyor. Bunun dışında İmar Barışı kapsamında geçiş işlemlerinin de yapıldığı Yüksek Harita Mühendislikte aynı zamanda Yapı Kayıt Belgesi müracaat işlemleri konusunda mühendislik ilkeleriyle uyumlu ve ekonomik çözümler müşterilere sunuluyor. Yüksel Harita Mühendislik, yapımını üstlendiği tüm projelerde doğru, güvenilir ve hızlı hizmet sağlayarak ilerleyen yıllarda sektörün öncüleri arasına girmeyi kendine temel hedef edindi. Harita Mühendisi Mehmet Yüksel, konuyla ilgili aptığı açıklamada şöyle konuştu; “ Her türlü işlemlerinizde Yüksel Harita olarak siz değerli vatandaşlarımızın 24 saat yanındayız. Her zaman büromuza çay içmeye bekleriz” Yüksel Harita Mühendislik Bürosu iletişim; 05454525395  ---0332 5810303

2019 yılında Kayseri Erciyes Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Seydişehir’de Yüksel Harita Mühendislik markasıyla büro açan 24 yaşındaki Harita Mühendisi Mehmet Yüksel, Seydişehir başta olmak üzere bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor.

Alaylar 2. Mahallesi, Seyyid Harun Caddesi No; 41 belediye karşısında İmar uygulamaları, yola terk, ifraz, hâlihazır harita uygulamaları, vaziyet planı, bağımsız bölüm planı, bağ, bahçe, tarla bölümü alanlarında hizmet veriyor. Bunun dışında İmar Barışı kapsamında geçiş işlemlerinin de yapıldığı Yüksek Harita Mühendislikte aynı zamanda Yapı Kayıt Belgesi müracaat işlemleri konusunda mühendislik ilkeleriyle uyumlu ve ekonomik çözümler müşterilere sunuluyor.

Yüksel Harita Mühendislik, yapımını üstlendiği tüm projelerde doğru, güvenilir ve hızlı hizmet sağlayarak ilerleyen yıllarda sektörün öncüleri arasına girmeyi kendine temel hedef edindi.

Harita Mühendisi Mehmet Yüksel, konuyla ilgili aptığı açıklamada şöyle konuştu; “ Her türlü işlemlerinizde Yüksel Harita olarak siz değerli vatandaşlarımızın 24 saat yanındayız. Her zaman büromuza çay içmeye bekleriz”

Yüksel Harita Mühendislik Bürosu iletişim; 05454525395  ---0332 5810303

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.