whatsapp

Yüz yüze eğitimin başlayacağı okullar hazır

EĞİTİM 13.02.2021 - 01:52, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yüz yüze eğitimin başlayacağı okullar hazır

Konya’nın Seydişehir ilçesinde 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemi, 15 Şubat 2021 Pazartesi gününden itibaren yüz yüze eğitim ile başlayacağı okulların ise hazır hale getirildiği açıklandı. Seydişehir ilçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, 15 Şubat pazartesi günü yüz yüze eğitime hazır hale getirildiği 10 köy ilkokulu merkez dede 2 anaokulunda toplam 400 öğrenci 50 öğretmenle derse döneceklerini karantinaya alınan Bostandere mahallesi ilkokulunda ise Çarşamba günü eğitimin başlayacağını söyledi. Yüz yüze eğitim kararından duyduğu mutluluğu dile getiren Kibar, "15 Şubat'tan itibaren birleştirilmiş sınıfımızda yüz yüze eğitime geçiyoruz. Bu durumdan dolayı çok mutluyuz. Öğrencilerimize kavuşacağız. Önce onların sağlığı. Sağlıkları için gerekli tedbirleri aldık, maske, mesafe, hijyen kurallarına uyarak eğitim öğretimlerine devam edecekler. Bakanlığımızın kararı gereği yüz yüze eğitime başlayacak köy okullarımız; Susuz, Kesecik, Kuran, Kumluca, İncesu Şehit Ahmet Erol, Kavak, Mesudiye, Yaylacık, Dikilitaş ilkokulu, Bostandere İlkokulu (karantina nedeniyle çarşamba günü başlayacak) Merkez ise Kardelen ve Toki Anaokulu eğitime başlayacak. Ortaokul ve liselerinde 1 Marttan itibaren eğitim görecekler’’ dedi.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemi, 15 Şubat 2021 Pazartesi gününden itibaren yüz yüze eğitim ile başlayacağı okulların ise hazır hale getirildiği açıklandı.

Seydişehir ilçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, 15 Şubat pazartesi günü yüz yüze eğitime hazır hale getirildiği 10 köy ilkokulu merkez dede 2 anaokulunda toplam 400 öğrenci 50 öğretmenle derse döneceklerini karantinaya alınan Bostandere mahallesi ilkokulunda ise Çarşamba günü eğitimin başlayacağını söyledi.

Yüz yüze eğitim kararından duyduğu mutluluğu dile getiren Kibar, "15 Şubat'tan itibaren birleştirilmiş sınıfımızda yüz yüze eğitime geçiyoruz. Bu durumdan dolayı çok mutluyuz. Öğrencilerimize kavuşacağız. Önce onların sağlığı. Sağlıkları için gerekli tedbirleri aldık, maske, mesafe, hijyen kurallarına uyarak eğitim öğretimlerine devam edecekler. Bakanlığımızın kararı gereği yüz yüze eğitime başlayacak köy okullarımız; Susuz, Kesecik, Kuran, Kumluca, İncesu Şehit Ahmet Erol, Kavak, Mesudiye, Yaylacık, Dikilitaş ilkokulu, Bostandere İlkokulu (karantina nedeniyle çarşamba günü başlayacak) Merkez ise Kardelen ve Toki Anaokulu eğitime başlayacak. Ortaokul ve liselerinde 1 Marttan itibaren eğitim görecekler’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.