whatsapp

Yüzme şampiyonasında üçüncülük

SPOR 14.02.2020 - 13:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yüzme şampiyonasında üçüncülük

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Okul Sporları faaliyet takviminde yer alan Gençler Kız- Erkek Yüzme İl Birinciliği Müsabakaları 27 okuldan 92 sporcunun katılımı ile 08-09 Şubat 2020 tarihlerinde yapıldı. Yüzme Şampiyonasında Yağmur Özlük, 50 m Serbest Stilde 3. oldu. 14 Metrelik havuzda kısıtlı antrenman koşulları ile mücadele eden Özlük, yarışa katılan tek devlet okulu olarak zorlu rakiplerine karşı verdiği mücadelede ilçesinde bir ilki başararak dereceye hak kazandı. Gençlik ve Spor ilce müdürlüğü olarak sporcumuz Yağmur Özlük ve Antrenörleri Celalettin Doğan ve Melisa Doğan ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Okul Sporları faaliyet takviminde yer alan Gençler Kız- Erkek Yüzme İl Birinciliği Müsabakaları 27 okuldan 92 sporcunun katılımı ile 08-09 Şubat 2020 tarihlerinde yapıldı.

Yüzme Şampiyonasında Yağmur Özlük, 50 m Serbest Stilde 3. oldu.

14 Metrelik havuzda kısıtlı antrenman koşulları ile mücadele eden Özlük, yarışa katılan tek devlet okulu olarak zorlu rakiplerine karşı verdiği mücadelede ilçesinde bir ilki başararak dereceye hak kazandı. Gençlik ve Spor ilce müdürlüğü olarak sporcumuz Yağmur Özlük ve Antrenörleri Celalettin Doğan ve Melisa Doğan ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.