whatsapp

Zabıtadan Ramazan Denetimleri

BELEDİYE 20.06.2017 - 13:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Zabıtadan Ramazan Denetimleri

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ilçede gıda, tatlı imalathaneleri ve pastanelerde denetimlerini artırdı.
Denetimlerde tatlı üretim noktaları başta olmak üzere gıda üretim, depolama ve satış kuralları, temizlik ve sağlık bilgisi koşulları, personelin kişisel bakımı, gramaj, son kullanım tarihi ve saklama projesi gibi alanlarda titiz bir denetimden geçirildi. Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin Ramazan ayı ve bayramı dolayısı ile denetimlerini artırdığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;” Ramazan ayı dolayısıyla ilçede faaliyet gösteren gıda satışı yapılan market, pastane, tatlı imalatı ve satışı yapan işyerlerini denetim altına aldık. Zabıta ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen gıda denetim ve kontrol hizmetlerinde tüketici sağlığının korunması, işyeri ve ürünlerin hijyeni, arındırma durumu, ürünlerin son kullanım tarihleri de kontrol edildi. Vatandaşlarımızın bayram öncesinde güven içinde alışverişlerini yapmalarını istiyoruz. Denetimlerde, pasta, tatlı, baklava, çikolata, şeker, lokum gibi gıda imalatı yapan veya bunları satan iş yerlerinin denetimine ağırlık veriliyor. Kurallara uyan işyerlerine teşekkür edilirken, kurallara uymayan üreticiler ise uyarılıyor, cezai işlem yapılıyor. Ekiplerimizin denetimleri bayram öncesinde olduğu gibi, bayram ve bayramdan sonra da devam edecek” dedi.
Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ilçede gıda, tatlı imalathaneleri ve pastanelerde denetimlerini artırdı.

Denetimlerde tatlı üretim noktaları başta olmak üzere gıda üretim, depolama ve satış kuralları, temizlik ve sağlık bilgisi koşulları, personelin kişisel bakımı, gramaj, son kullanım tarihi ve saklama projesi gibi alanlarda titiz bir denetimden geçirildi.

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin Ramazan ayı ve bayramı dolayısı ile denetimlerini artırdığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;” Ramazan ayı dolayısıyla ilçede faaliyet gösteren gıda satışı yapılan market, pastane, tatlı imalatı ve satışı yapan işyerlerini denetim altına aldık. Zabıta ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen gıda denetim ve kontrol hizmetlerinde tüketici sağlığının korunması, işyeri ve ürünlerin hijyeni, arındırma durumu, ürünlerin son kullanım tarihleri de kontrol edildi. Vatandaşlarımızın bayram öncesinde güven içinde alışverişlerini yapmalarını istiyoruz. Denetimlerde, pasta, tatlı, baklava, çikolata, şeker, lokum gibi gıda imalatı yapan veya bunları satan iş yerlerinin denetimine ağırlık veriliyor. Kurallara uyan işyerlerine teşekkür edilirken, kurallara uymayan üreticiler ise uyarılıyor, cezai işlem yapılıyor. Ekiplerimizin denetimleri bayram öncesinde olduğu gibi, bayram ve bayramdan sonra da devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.