whatsapp

Zafer bayramı kutlu olsun

SİVİL TOPLUM 30.08.2019 - 01:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Zafer bayramı kutlu olsun

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümünü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Tarih boyunca nice zaferleri çeşitli zorluklarla elde eden, bu toprakları bizlere vatan yapan aziz ecdadımızı, rahmet ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos zaferi milletimizin vatanı, bayrağı, bağımsızlığı için gözünü kırpmadan mücadele edeceğinin en büyük kanıtlarından biridir. Ecdadımızın ortaya koyduğu kahramanlık ve cesaret, geleceğe yürüyüşümüzde bizleri güçlü kılan en önemli unsur olacaktır. Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle yâd ediyoruz. Seydişehir Gündem ekibi

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümünü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Tarih boyunca nice zaferleri çeşitli zorluklarla elde eden, bu toprakları bizlere vatan yapan aziz ecdadımızı, rahmet ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos zaferi milletimizin vatanı, bayrağı, bağımsızlığı için gözünü kırpmadan mücadele edeceğinin en büyük kanıtlarından biridir. Ecdadımızın ortaya koyduğu kahramanlık ve cesaret, geleceğe yürüyüşümüzde bizleri güçlü kılan en önemli unsur olacaktır.

Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle yâd ediyoruz.

Seydişehir Gündem ekibi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.