whatsapp

Zen pırlanta artık bir dünya markası

EKONOMİ 19.04.2018 - 10:49, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Zen pırlanta artık bir dünya markası

Ülkemizde pırlanta uzmanı olarak tanınan Zen aynı zamanda en çok tek taş satan yerel markadır. Ülkemizin en çok pırlanta ihraç eden markası olarak da bilinen Zen, ülke sınırlarını aşarak tüm dünyada mağaza zincirleri açıyor.
En yüksek kalitedeki taşların en uygun fiyatlarda satışını yapan Zen Pırlanta, klasikten modernde kayan exclusive mücevherlerin mimarı olarak tanınırken şimdilerde yurt dışında en önemli mücevher marklarından biri olarak görülüyor. Pırlanta tek taş seçiminde her zaman insanlara rehberlik eden Zen; farklı büyüklüklerdeki taşları her bütçeye hitap eden tasarımlarıyla müşterileriyle buluşturmakta. Pırlanta dünyasında tek taş fiyatlarını ve kaliteyi etkileyen her türlü değişkeni uzman gözüyle alıcılara şeffaf bir tutumla aktaran Zen, dünyanın dört bir yanında mücevher sektöründe hizmet veren bir firmaya dönüşüyor. 1890 yılından sonra köklü bir değişime girerek 4C özelliklerine sahip özel kesim, renk, karat taşları üstün kalitesiyle mücevher severlerle buluşturan Zen, şimdiyse dünya mücevher sektöründe güvenilir ve aranan kuyum markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Almanya, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri, Kıbrıs ve Katar mağazalarıyla dünyanın dört bir yanında yeni müşterileriyle buluşan Zen, dış ülkelerde de büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Dünyada nadir rastlanan elmaslar günümüzde Zen dokunuşlarıyla artık mücevher tasarımlarının klasikleşmiş, arzulanan yanını farklı çizgileriyle harmanlayarak geçmişten geleceğe inovatif çizgilerle dönüştürüyor. Tasarımları konusunda zamansız formlar yaratmayı tasarlayan Zen, 7/24 taşınılabilir aksesuarlarla bayanları gündüz - gece tamamlayabilecek niteliklerde tasarlanıyor. Aile yadigarlarını anımsatan çizgileri, modernize edilmiş elmas nostaljilerinin ve romantizmin harmonisiyle her zaman tasarımlarına yansıtlıyor. Pırlanta dünyasının olmazsa olmazlarından tektaş ya da 5 taş, tria farklı bir bakış açısıyla Zen’in penceresinden şimdilerde dünyaya sunuluyor. 1890 yılında Mardin’li Güzeliş ailesinin sektörle buluşmasının ardından günümüzde yönetici konumunda yer alan torun Emin Güzeliş, bu misyonu devralmış ve başarıyla sürdürmektedir. Mardin’li büyük büyük babanın başlattığı bu atılım bu gün Emin Güzeliş yönetiminde Türkiye’de bulunan mağaza zincirlerine yenilerini eklerken; Rusya’da 6 mağaza, Almanya, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri, Kıbrıs ve Katar gibi merkezlerde de yeni mağazalarla büyümeye devam ediyor. Hedeflerinin 25 yılda tüm dünyada 1000 mağaza açmak olduğunu belirten Emin Güzeliş, aynı zamanda ülkemizde ilk pırlanta akademisini kuran kişi olma misyonunu da yüklenmiş. Bu akademi kurulduğundan bu yana bünyesinde 2000’den fazla kuyumcu yetiştirilmiş. 2006 yılında perakendeciliğe adım atan Zen, 1994 yılından beridir sağladığı ihracat payıyla ülke ekonomisine büyük bir katkıda bulunmaya devam ediyor. 1994 yılında Sen Petersburg, 2000 senesinde Amsterdam, 2001 Newyork, 2002 yılında Dubai, 2004 Bankok mağazalarının açılmasıyla devleşen Zen Pırlanta , Azerbeycan’dan sonra 2018 sonuna kadar Rusya’da, Belçika ve Suudi Arabistan’da yeni mağazalar açmayı hedeflerken, yıl sonuna dek 26 mağaza açmayı planlıyor.
Ülkemizde pırlanta uzmanı olarak tanınan Zen aynı zamanda en çok tek taş satan yerel markadır. Ülkemizin en çok pırlanta ihraç eden markası olarak da bilinen Zen, ülke sınırlarını aşarak tüm dünyada mağaza zincirleri açıyor.

En yüksek kalitedeki taşların en uygun fiyatlarda satışını yapan Zen Pırlanta, klasikten modernde kayan exclusive mücevherlerin mimarı olarak tanınırken şimdilerde yurt dışında en önemli mücevher marklarından biri olarak görülüyor.

Pırlanta tek taş seçiminde her zaman insanlara rehberlik eden Zen; farklı büyüklüklerdeki taşları her bütçeye hitap eden tasarımlarıyla müşterileriyle buluşturmakta. Pırlanta dünyasında tek taş fiyatlarını ve kaliteyi etkileyen her türlü değişkeni uzman gözüyle alıcılara şeffaf bir tutumla aktaran Zen, dünyanın dört bir yanında mücevher sektöründe hizmet veren bir firmaya dönüşüyor. 1890 yılından sonra köklü bir değişime girerek 4C özelliklerine sahip özel kesim, renk, karat taşları üstün kalitesiyle mücevher severlerle buluşturan Zen, şimdiyse dünya mücevher sektöründe güvenilir ve aranan kuyum markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Almanya, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri, Kıbrıs ve Katar mağazalarıyla dünyanın dört bir yanında yeni müşterileriyle buluşan Zen, dış ülkelerde de büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

Dünyada nadir rastlanan elmaslar günümüzde Zen dokunuşlarıyla artık mücevher tasarımlarının klasikleşmiş, arzulanan yanını farklı çizgileriyle harmanlayarak geçmişten geleceğe inovatif çizgilerle dönüştürüyor. Tasarımları konusunda zamansız formlar yaratmayı tasarlayan Zen, 7/24 taşınılabilir aksesuarlarla bayanları gündüz - gece tamamlayabilecek niteliklerde tasarlanıyor.

Aile yadigarlarını anımsatan çizgileri, modernize edilmiş elmas nostaljilerinin ve romantizmin harmonisiyle her zaman tasarımlarına yansıtlıyor. Pırlanta dünyasının olmazsa olmazlarından tektaş ya da 5 taş, tria farklı bir bakış açısıyla Zen’in penceresinden şimdilerde dünyaya sunuluyor. 1890 yılında Mardin’li Güzeliş ailesinin sektörle buluşmasının ardından günümüzde yönetici konumunda yer alan torun Emin Güzeliş, bu misyonu devralmış ve başarıyla sürdürmektedir.

Mardin’li büyük büyük babanın başlattığı bu atılım bu gün Emin Güzeliş yönetiminde Türkiye’de bulunan mağaza zincirlerine yenilerini eklerken; Rusya’da 6 mağaza, Almanya, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri, Kıbrıs ve Katar gibi merkezlerde de yeni mağazalarla büyümeye devam ediyor. Hedeflerinin 25 yılda tüm dünyada 1000 mağaza açmak olduğunu belirten Emin Güzeliş, aynı zamanda ülkemizde ilk pırlanta akademisini kuran kişi olma misyonunu da yüklenmiş.

Bu akademi kurulduğundan bu yana bünyesinde 2000’den fazla kuyumcu yetiştirilmiş. 2006 yılında perakendeciliğe adım atan Zen, 1994 yılından beridir sağladığı ihracat payıyla ülke ekonomisine büyük bir katkıda bulunmaya devam ediyor. 1994 yılında Sen Petersburg, 2000 senesinde Amsterdam, 2001 Newyork, 2002 yılında Dubai, 2004 Bankok mağazalarının açılmasıyla devleşen Zen Pırlanta , Azerbeycan’dan sonra 2018 sonuna kadar Rusya’da, Belçika ve Suudi Arabistan’da yeni mağazalar açmayı hedeflerken, yıl sonuna dek 26 mağaza açmayı planlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.