whatsapp

Ziraat Odası Başkanı Korkmaz, mazbatasını aldı

SİVİL TOPLUM 11.02.2019 - 13:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ziraat Odası Başkanı Korkmaz, mazbatasını aldı

Seydişehir Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, meclis ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı.  Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, göreve kaldıkları yerden devam edeceğini ve çiftçiler için en güzel hizmeti sunacaklarını söyledi. Yapılan seçimin tüm çiftçilere hayırlar getirmesini temenni eden Korkmaz, "Yapılan seçimde üç aday olarak yarıştık. Allah bu görevi yeniden bize nasip etti. Çiftçilerimize daha güzel hizmet etmek ve onlar için gayret göstermek için çok sevinçli ve mutluyuz. Bundan sonra çok çalışacak, çok hizmet edecek ve ayrıştıran değil de birleştiren olacağız. Biz Seydişehir çiftçisine başkan değil, hizmetkâr olmaya devam edeceğiz” dedi.

Seydişehir Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, meclis ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. 
Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, göreve kaldıkları yerden devam edeceğini ve çiftçiler için en güzel hizmeti sunacaklarını söyledi.

Yapılan seçimin tüm çiftçilere hayırlar getirmesini temenni eden Korkmaz, "Yapılan seçimde üç aday olarak yarıştık. Allah bu görevi yeniden bize nasip etti. Çiftçilerimize daha güzel hizmet etmek ve onlar için gayret göstermek için çok sevinçli ve mutluyuz. Bundan sonra çok çalışacak, çok hizmet edecek ve ayrıştıran değil de birleştiren olacağız. Biz Seydişehir çiftçisine başkan değil, hizmetkâr olmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.