Ajda Pekkan konserini 40 bin kişi izledi

Sahnesine sanatçı dostlarını konuk ederek, en sevilen şarkılarını seslendiren Ajda Pekkan’a 40 bin kişilik bir seyirci eşlik etti. Pekkan, Eurovison’da bile bu kadar heyecanlanmadığını dile getirdi.

Pekkan'ı yalnız bırakmayan sanat camiasının birçok önemli ismi konserde hazır bulundu.

Olağanüstü konserde Süperstar'a Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar-Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Cem Adrian, Mabel Matiz, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Korosu, Dolapdere Bing Gang gibi birbirinden ünlü isimler eşlik etti.

Yıllara meydan okuyan sesi ve performansı ile Nilüfer'le efsanevi şarkılar "Sensiz Yıllarda" ve "Kim Arar"a düet yapan Süperstar, "Birbirimize her zaman destek verdik, destek olmaya da devam edeceğiz" dedi.
Sahneye kırmızı bir gül ile çıkarak Süperstar'a jest yapan Cem Adrian "Ben Seni Çok Sevdim" ve "Palavra" şarkıları ile yaptıkları düetle unutmaz anlar yaşattı.

"Ağlama Anne" ve "Sivas'ın Yollarına" türküleri ile usta sanatçı Selda Bağcan'la düet yapan Süperstar, gecenin yıldızlar geçidini sonlardı.
Semiramis Pekkan da, Ajda Pekkan'ı sahnesinde yalnız bırakmadı. Semiramis Pekkan, "Ben ne söyleyeyim ki? Çok ama çok heyecanlıyız. Gayet güzel her şey dedi.
“MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİYİZ” SLOGANLARI HER YERİ İNLETTİ

Ajda Pekkan piyanonun üzerine oturup ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’ şarkısını seslendirirken ekrana ölümsüz liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün portrelerinin yansıtılması dakikalarca alkışlandı. Şarkının bitiminin ardından Beşiktaş Stadyumu ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ sesleriyle inledi.