CHP gençlik kollarının yeni başkanı: Batuhan Erol

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Seydişehir ilçe örgütünün olağan gençlik kongresinde Batuhan Erol, tek aday olarak seçime girdi. Parti binası salonunda yapılan seçimde gençlik kolları başkanı olarak belirlendi. Yönetim kurulu üyeliklerine ise, Emre Erdem, İsmet Erdemir, Ramazan Güllü, Yakup Korkmaz, Furkan Erdem, Hatice Ceylin Güllü, Asuman Ekmekci, Hasan Hüseyin Çetin, Hasan Keçe, Seyit Ali Çoban.

CHP ilçe gençlik kolları başkanı Batuhan Erol yaptığı ilk açıklamada, “Bugün burada partimizin yürüyüşünün en önemli parçası olan gençlik kolları örgütümüzün olağan kongresini yaptık. Benden evvelki başkan Evrim Ülük’ün açtığı bayrağı Seydişehir için gerekli olan her türlü mücadelede dalgalandıracağız.  Gençlik için sosyal etkinlikler düzenleyeceğiz. Her türlü kötü alışkanlığı uzak tutacağız. Gençliğin birlik ve beraberliğini sağlayacağız. Bütün ümidim gençliktir diyerek bizlere umut aşılayan ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda ve gösterdiği hedefte tıpkı yerel seçimlerde olduğu gibi genel seçimlerde de iktidar partisi yapmak için gençlik adına elimizden geleni yapacağız.

Kongremizin ilçemizde ve ülkemizde hayır olmasını temenni ediyorum. Burada bizleri yalnız bırakmayan ilçe başkanımız Orhan Özel yönetimdeki herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.  

Batuhan Erol Kimdir:

2004 Ortakaraören doğumlu. Orta, liseyi Seydişehir’de okudu. Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat mühendislik bölümünde öğrenci. 3 yıl önce CHP gençlik kollarında siyasete başladı.