LGS'de Seydişehir'in gururu Namık Egiste! Tam puanla ilçe birincisi!

Seydişehir Gazi Ortaokulu öğrencisi Namık Egiste, 2024 LGS sınavında sadece 1 İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük sorusuna yanlış cevap vererek 497.69 puan ve %0.04 yüzdelik dilimle Seydişehir birincisi oldu. Bu olağanüstü başarı, Namık Egiste'yi, ailesini, öğretmenlerini ve Seydişehir'i büyük bir sevince boğdu.

Başarısını Öğretmenlerine ve Ailesine Borçlu Bildi:

Namık Egiste, bu muhteşem başarısını emeği geçen öğretmenlerine ve ailesine borçlu olduğunu dile getirdi. Egiste, "Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerime ve aileme çok teşekkür ederim. Onların desteği olmadan bu kadar başarılı olamazdım." dedi.

Okul Müdürü Büyük Başarıdan Gurur Duydu:

Seydişehir Gazi Ortaokulu Müdürü Mustafa Metli, Namık Egiste'nin başarısından gurur duyduğunu söyledi. Metli, "Büyük bir başarıya imza atan öğrencimizi, emek veren öğretmenlerimizi ve öğrencimizin ailesini tebrik ederim. Bu başarı, okulumuz ve Seydişehir için büyük bir gurur kaynağıdır." diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü de Tebriklerini Gönderdi:

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar da Namık Egiste'nin başarısını tebrik etti. Kibar, "Öğrencimizi, velimizi, öğretmenlerimizi ve okul idaremizi tebrik ederim. Bu başarı, ilçemizdeki eğitim ve öğretimin ne kadar yüksek bir seviyede olduğunu gösteriyor." dedi.